گل کاغذی

مسعود چیت سازپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۸۴ امتیاز سوال: ۰
با سلام و عرض ادب و احترام  بنده 4تا رنگ از گل کاغذی رو تو 1 گلدان بزرگ کاشتم. حدود 6 ماه پیش. الان رشدشان خوبه ولی بجز یکیشون که از همه ترتصویر پرسش و پاسخ گیاه بود باقی گل ندادند. برای گل دهی بیشتر ش ،خصوصا گلدهی اون 3تا گل دیگش که بعد از انتقال به این گلدان اصلا گل ندادند، چکار کنم. گلدان تو تراس جنوبی رو به آفتاب ه. اصفهان هستم.  هفته 2-3 بار آب بهش میدم. ماهی دوبار هم کود کریستالون قرمز و گاهی هم پودر آهن.علتش میتونه بزرگ بودن گلدان باشه؟ تو این وضعیت باید چکار کنم که وادار به گلدهی 3 تا رنگ دیگر این گل تو این گلدان بشه؟ممنون از راهنمایی تون.

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
5 تا 6 ساعت در روز باید نور مستقیم دریافت کنند و برنامه کوددهي را به شکل ماهانه انجام دهید. مي توان هر ماه از کودهاي محلول مخصوص گياهان زينتي البته با نصف غلظت استفاده کرد. نصف غلظت بدين دليل پيشنهاد مي شود زيرا کودهاي کامل معمولا مقادير مساوي از سه عنصر نيتروژن ، فسفر و پتاسيم دارند. اگر اين سه عنصر به شکل مساوي مورد استفاده قرار گيرند، گل کاغذي بيشتر از آنچه که گل بدهد رشد رويشي خواهد کرد. بنابراين گفته مي شود براي جلوگيري از اين امر بهتر است که کود را کمي ضعيفتر استفاده کرد.فرمولهايي ديگري نيز وجود دارد که حاوي عناصر فسفر و يا پتاسيم بيش از نيتروژن است که بتواند گلدهي را بيشتر تحريک کند مثل کود 12+12+36 يا کود 6-8-10 ،همچنين از آنجايي که گل کاغذي به کمبود آهن بسيار حساس است بهتر است که در طي فصل رشد گاهي از کودهايي که با نام کود آهن شناخته مي شوند نيز استفاده کنيد/بزرگ بودن گلدان باعث می شود تمام انرژی گیاه صرف ریشه زایی شود در نتیجه رشد رویشی و زایشی گیاه کمتر خواهد بود .
مسعود چیت ساز
اصفهان | آفلاین | پست‌ها: ۶۰ | امتیاز کاربر: ۶۲
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
سلام و عرض ادب و احترام آفتاب رو داره.
اتفاقا بنده هم کود پتاس بالا(12-12-36 ) بهش میدم. منتها دوهفته یکبار؟ این زمان رو طولانی تر و غلظت رو رقیق کنم؟آهن رو به چه صورت بدم؟ البته یکی از 4تا گلی که تو این گلدان کاشتم الان پر از گل ه. مشکل 3تا گل دیگش که بعد از کاشت اصلا گل نداد. هفته ای 3 مرتبه آبیاری مناسبه یا کمترش کنم؟ممنون از توجهتون.
مسعود چیت ساز
اصفهان | آفلاین | پست‌ها: ۶۰ | امتیاز کاربر: ۶۲
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
با سلام
گل کاغذی من تو حیاط این سرما تقریبا تمام برگهاش یخ زده. البته دور پلاستیک کشیدم. ولی دیر. به نظرتون خراب شده یا نه؟نیاز هست کاری بکنم بجز کشیدن پلاستیک روش.
ممنونم
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
دمای صفر درجه باعث از بین رفتن گیاه خواهد شد .در طی زمستان نمی توان این گیاه را در محیط بیرون نگهداری کرد و باید به محیط داخل منزل و یا گلخانه انتقال داد.اگر ریشه سالم باشد ،امکان بازگشت گیاه است ،شما باید به آرامی گیاه را از خاک خارج و در داخل گلدان قرار دهید .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر