سان پیشن

حامد رضویپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۲۷۹ امتیاز سوال: ۰

با سلام

در مورد گل حنا ( امپیشن و سان پیشن) اینکه نوشتین بطور متوسط آبیاری شود منظور این است که هر روز آب دهیم؟

من از روش چک کردن رطوبت خاک  با کنار زدن 2-3 cm از خاک بررسی می کنم متوجه میشم که نیاز به آب ندارد و خاکش خیس هست و آب نمیدم اما گیاه خودش را وا میدهد و برگ های آن آویزان می شود، سپس مجبور به آب دادنش می شوم تا سرحال شود.

علت آویزان شدن برگ ها و ساقه تشنگی گیاه است یا امکان زیاده روی در مصرف آب نیز هست؟ والا موندم به این 2 گیاه چطور آب بدم؟ چند وقت یکبار و به چه میزان؟ میگن روی این دو گیاه آبفشانی نکنید صحیح است این موضوع؟ بدین منظور از زیر گلدانی سنگریزه دار استفاده کردم و آبفشانی نمی کنم.

مشهدم- گیاه نزدیک پنجره شمالی است با نور مناسب و غیر مستقیم-کف گلدان سنگریزه ریختم تا زهکشی مناسبی داشته باشد.


تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
نور کم یا زیاد ،افراط و تفریط در آبیاری باعث آویزان شدن برگ ها می شود .گياه حنا بايد از تابش شديد آفتاب محافظت شود چه در درون خانه و چه در باغچه گياه به دليل داشتن ساقه‌ها و برگهاي علفي توانايي تحمل تابش شديد آفتاب را ندارد. و به سرعت رطوبت درون برگها را از دست داده و تشنه ميشود. و اگر آب کافي به موقع نرسد ممکن است گياه از بين برود.بوته ها در شرايط اتاق نبايستي در دماي بيش از 24 درجه نگهداري شوند .بوته ها در طول روز به اسپري آب نياز داند .گلدان ها بايد در ظرف بزرگ مرطوب قرار داده شوند (کف گلدان با آب تماس نداشته باشد ).اگر برگها سفت هستند يا حاشيه برگها خشک شده است دليل اصلي مي تواند آبياري کم باشدآبياري بوته ها در زماني صورت مي گيرد که رطوبت بخش سطحي خاک هنوز به طور کامل خشک نشده باشد (هر روز یا یک روز در میان بسته به دمای محیط )
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر