رز مینیاتوری

سمیه غلام زادهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۴۳ امتیاز سوال: ۰
یک هفتس این گل و خریدم اوایل غنچهاش قشنگ باز شدن و شاداب بود اما جدیدا چندتا از برگهاش زرد شده و چندتا از گلهاش پژمرده شدن،من هروز بهش اب میدم یعنی به خاطر همینه؟محل نگهداریشم تو بالکنه و افتاب مستقیم بهش نمیخوره

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
این علائم تا چند هفته پس از خرید طبیعی می باشد و به مرور با عادت کردن گیاه به محیط جدید کمتر می شود .تا دو هفته از قرار گرفتن گیاه در نور مستقیم و باد خودداری شود ،آبیاری زمانی انجام شود که با لمس خاک رطوبت کمی حس شود (خاک خشک یا خیس نباشد )
سمیه غلام زاده
آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
خیلی ممنون از پاسخگوییتون، اما چند وقت گذشت ولی رز مینیاتوریهایم خوب نشدن و یکی از ساقه‌ای آن به رنگ قهوه ای درآمده و مانند تنه درخت خشک شده، چیکارکنم؟
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
يکي از ساقه‌ها را خم کنيد اگر منعطف بود و نشکست و وقتي ميبريد داخلش سبز بود يعني گياه شما خشک نشده و مجددا جوانه مي دهد ولي اگر شکست و مثل چوب خشک بود آنوقت قسمت هايي از ساقه‌ها که ميشکنند خشک شده‌اند و بهتر است ساقه‌هاي خشک را هرس کنيد.جهت احتیاط از قارچ کش مثل بنومیل نیزاستفاده کنید .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر