گل ختمی

حسن رضازادهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۹۶ امتیاز سوال: ۰
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه با سلام . گلدان ختمی بنده حدود یک ماهی است که دچار مشکل ریزش برگ شده است و از نظر دمائی و مکان تغییری نداشته است . برگهای آن بسرعت بصورت نقطه ای زرد شده و ریزش میکند . چون من احتمال وجود آفت کنه رو دادم 2بار با فاصله 2 هفته ای با سم کنفیدور و روغن ولک سم پاشی کردم  ولی فایده ای نداشت و زیر و روی برگها رو با ذره بین چک کردم هیچ آفتی وجود نداشت در ضمن از قسمت انتهایی برگ محل اتصال به دم برگ کمی  شیره ترشح میشه . ممنونم

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
این علائم مربوط به خسارت کنه است پشت برگ ها را به دقت بررسي کنيداگر نقاط بسيار ريز همراه با گرد و خاک و يا تار عنکبوت مشاهده شد خسارت کنه است و بايد از کنه کش مثل نئورون 2 بار به فاصله 14 روزاستفاده کرد.سم مستقیما به زیر و روی برگ ها اسپری شود و مقداری نیز روی خاک اسپری شود.شستشوي گياه به صورت دوره اي به منظور جلوگيري از ايجاد تراکم آفت کنه نیز موثر است .
حسن رضازاده
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۳ | امتیاز کاربر: ۱۶
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
سلام مجدد - همانطور که قبلا عرض شد هیچ آفتی حتی با ذره بین مشاهده نشد ولی 2 بار با کنفیدور سم پاشی کردم. ولی طبق فرمایش شما چشم بازهم سمپاشی می کنم . فقط بفرمائید که به جای سم پیشنهادی شما میشه از سم فن پیروکسی میت که دارم استفاده کنم و همچنین روغن ولک هم استفاده بشه یا خیر؟
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام بله می تونید از فن پیروکسی به همراه روغن استفاده کنید .اگر علائم بر طرف نشد در اطراف گیاه از کارت های زرد و آبی جذب کننده حشرات استفاده کنید تا از وجود آفت مطمئن شویم .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر