پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
بله گونه ای از گل داوودی است .مکان نگهداری این گیاه باید از نور خوبی برخوردار باشد. کمبود نور موجب ریزش برگها بخصوص برگهای پایین گیاه و عدم شکل گیری گل خواهد شد ، نگهداری این گیاه به دور از نور مستقیم آفتاب برای مدتی وجود دارد اما باید روزانه از حداقل 12 ساعت نور در محیط برخوردار باشد تا گلهایش عمر مناسبی داشته باشند. اما توجه داشته باشید که چنین وضعیتی مناسب گیاهی گلدار است. اصولا عدم وجود نور از حدود 6-5 بعد از ظهر تا 8 صبح روز بعد گلدهی این گیاه را ترغیب می کند و هر مقدار که شرایط تاریکی و روشنایی محیط به این صورت باشد این گیاه سریعتر به گل می نشیند و گلهای بیشتری نیز تولید میکند. داوودی طیف دمایی گسترده ای را تحمل می کنند اما بهترین دما برای رشد این گیاه 21-18 درجه سانتگراد است اما دمای شبانه کمتراز 15 درجه سانتیگراد از رشد آن کم می کند.بعد از اتمام فصل گلدهی ساقه ها را کوتاه کنید و گیاه را به مکانی سرد اما روشن انتقال دهید تا در طی فصل زمستان خواب زمستانی خود را طی کند.
محسن شهاب الدین
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱۶۰۲۵ | امتیاز کاربر: ۷۶۶۹
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام

بله، با توجه به شکل گل‌ها و برگ‌ها، اين گياه خيلي به‌احتمال زياد «گل داوودي» (Chrysanthemum) هست. گل‌هاي پرپرِ شبيه ديزي با مرکز تيره، غنچه‌هاي کروي، و برگ‌هاي لوب‌دار و دندانه‌دار دقيقاً از امضاهاي داوودي‌اند؛ يعني اين گلدون شما رسماً داوودي‌ـه و فقط اداي رز رو درنمياره 😄🌸

براي اينکه خيالتون ۱۰۰٪ راحت‌تر بشه، چند نشونه‌ي تکميلي هم هست: برگ‌هاي داوودي معمولاً کمي معطرند (وقتي خيلي ملايم بين انگشت‌ها له‌شون کنيد بوي خاصي مي‌دن) و گل‌ها هم معمولاً در فصل‌هاي خنک‌تر بهتر و پررنگ‌تر مي‌شن. رنگ ارغواني/زرشکیِ توي عکس هم بين ارقام داوودي خيلي رايجه.

چند نکته‌ي نگهداري که داوودي‌تون قهر نکنه: نور زياد و غيرمستقيم يا آفتاب ملايم دوست داره، آبياري وقتي سطح خاک کمي خشک شد (نه هر روزِ از روي دلسوزي!)، و خاک سبک با زهکش خوب. اگه گل‌هاي خشک‌شده رو جدا کنيد، معمولاً گلدهي مرتب‌تر مي‌شه و گياه هم شاداب‌تر مي‌مونه 🌿🙂

براي اطلاعات بيشتر و نکات کامل‌تر درباره نگهداري و مشکلات رايج داوودي، مقالات سايت نارگيل را مطالعه نماييد.

برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر