sسلام . ما قبل از عید گل لیلیوم گرفتیم که سه تا غ

پریساپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۲ امتیاز سوال: ۰
sسلام . ما قبل از عید گل لیلیوم گرفتیم که سه تا غنچه کوچک داشت . مرتب آبش دادم به طوری که خاکش همیشه نم داشت . ( توی گلخانه گفتن که باید همیشه نم باشه . ) از نظر محیط هم که صبح ها پشت پنجره تراس بود اما نورآفتاب مستقیم روش نبود . شب ها هم جلوی در خونه بود تا توی خونه گرمش نباشه. اما حالا غنچه ها بزرگ که نشده اند تازه خشکیدند . میشه لطفا کمکم کنید تا دفعه دیگه غنچه هاش این طوری نشو ند .
اگه میشه زودتر جوابم رو بفرستین . آخه من در مورد آلاله پرپر هم پرسش داشتم ولی هنوز جوابم نیومده .
با تشکر

پاسخ‌ها و گفتگو

محسن شهاب الدین
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱۵۸۹۳ | امتیاز کاربر: ۷۵۷۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۰
در این فصل سه بار ابیاری در هفته نیاز ابی رابرطرف میکند.جابجایی مکرر اصلا برای گیاه مناسب نیست.مهمترین نکته برای نگه داری گیاهان این است که اگر جایی را برای قرار دادنش انتخاب کردید دیگر جایش را عوض نکنید تا همیشه شاداب بماند.این گیاه برای رشد مناسب نیاز به نور افتاب ملایم وفیلتر شده دارد
پریسا
آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
سلام . من به تازگی دو پیاز لیلیوم خریدم . اما نمی خوام الان بکارمشون .می خوام توی عید گل داشته باشه .از الان تا زمان کاشت ، پیاز ها رو کجا و چگونه نگهداری کنم ؟  ممنون .
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
نگهداری پیازهای این گیاه برای طولانی مدت مشکله/
در طی انبارداری پیازها باید در مکانی خشک و خنک به دور از نور نگهداری شوند و دمای مناسب در طی این مدت 7-2 درجه سانتیگراد است تا نیاز سرمایی آنان برطرف شود و برای این منظور به حدود 6 هفته زمان نیاز است در طی این مدت اگر دما بیش از 7 درجه باشد ممکن است قبل از فرارسیدن زمان مناسب کاشت، پیازها جوانه بزنند اما در نهایت گلهای بدون کیفیت تولید می‌شود و یا با توجه به میزان اضافه دما و گرمای انبار به دلیل برطرف نشدن نیاز سرمایی اصلا گلی تشکیل نمی‌شود. به هر حال در صورت سبز کردن پیازها در طی انبارداری می‌بایست مراقب جوانه ها باشیم در غیر اینصورت و آسیب دیدن جوانه پیاز آن پیاز از بین می‌رود. ریشه ها نباید کاملا خشک شوند.به همین دلیل نگهداری آنان در پیت موس یا خزه با 50-30٪ رطوبت پیشنهاد می‌شود که باید هر چند وقت یکبار بررسی شوند تا اگر خشک شده باشند کمی مرطوب شوند. همچنین اگر در طی انبارداری دما بیشتر و در حدود 20 درجه سانتیگراد باشد بعید است که در سال آینده گل تشکیل شود.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر