ریزش برگ های آئونیوم

Mohammad ali Safvatiپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۸۳۲۲ امتیاز سوال: ۰

با سلام خدمت دوستان

بنده دو هفته پیش یکگلدان گیاه آئونیوم رو خریداری کردم اما ناگهانی از سه روز پیش برگ های این گیاه کاملا شروع به ریختن کرد و دیروز تقریبا همش ریخت ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

شرایط نگهداری داخل آپارتمان در مسر نور غیر مستقیم و آبیاری کم قرار دارد.


تصویر پرسش و پاسخ گیاه
برای مشاهده تصویر در سایز واقعی بر روی آن کلیک نمایید
پاسخ کوتاه نارگیل
محتمل‌ترین علت ریزش شدید برگ آئونیوم بعد از خرید، شوک جابه‌جایی همراه با کم‌نوری داخل آپارتمان و/یا آبیاری نامنظم است (آئونیوم در نور کم و گرمای داخل سریع برگ می‌اندازد). گلدان را به جای خیلی روشن با چند ساعت آفتاب ملایم صبح پشت پنجره منتقل کنید. فقط وقتی خاک کاملاً خشک شد آبیاری کنید و آب زیرگلدانی را خالی کنید. خاک باید سبک و زهکش‌دار باشد؛ در صورت سنگین بودن، تعویض به خاک کاکتوس.

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
وضعیت ساقه را بررسی کنید در صورتیکه ساقه تغییر رنگ داده باشد و شل شده و گیاه استحکامش را از دست داده باشد ،احتمال صدمه دیدن ریشه به دلیل بیماری و آفت ،زهکشی نا مناسب و ...است .در غیر این صورت تنش محیطی هست و به مرور با عادت کردن گیاه به شرایط جدید علائم کمتر خواهد شد و برگ هایی که از این پس می رویند می توانند رشد خوبی داشته باشند .
Mohammad ali Safvati
کرج | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
ممنون بله همانطور که در شکل میبینید ساقه گیاه تغییر رنگ داده..یک سوال اینکه میشه از قسمت سالمش قلمه گرفت یا دیر شده؟
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
احتمالاشماعمل جابجایی روبه طورصحییح انجام نداده ایدوبااسیب رساندن به ریشه وپاره شدن تارهای مویین گیاه این مشکل ایجادشده است.درهنگام تعویض بایددقت شودخاک اطراف ریشه تاحدممکن جدانشودوتوپ ریشه اسیب نبیند.درصورت بروزاین مشکل کارچندانی نمیتوان انجام دادوبهتراست باایجادشرایط ایده ال رشدونیزخودداری ازجابجایی وکوددهی و.... امیدواربه بازگشت گیاهتون باشید
درضمن مقداری تنش بعدازتعویض خاک و... طبیعیه وبه مرورکم میشه.
در مورد تکثیر نمونه هایی را که ساقه های بلندی دارند را می توان با قلمه ساقه تکثیر کرد. ساقه را از چند سانتیمتری زیر یک دسته برگ جدا کنید به شکلی که قلمه در حدود 10 سانتیمتر طول داشته باشد و 2-1 روز در مکانی خشک و بدور از نور مستقیم قرار دهید تا رطوبت اضافه را از دست بدهد. می توان این ساقه را در شن مرطوب کاشت کرد و به مدت یک هفته نیز آب نداد. سپس آبیاری را به تدریج شروع کرد و برنامه آبیاری گیاهان بالغ را در پیش گرفت.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر