خشك شدن نهال نارنج

Mahtab sharif mohseniپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۲۵ امتیاز سوال: ۰
سلام و خسته نباشيد
من يك ماه پيش از بازار گل يك نهال كوچك نارنج خريدم كه هنگام خريد ٣ شكوفه داشت.وقتي آوردمش خونه در يك گلدان بزرگ با نصف از خاك باغچه و نصف از خاك داراي كمپوست آماده كاشتم.نور آفتاب مستقيم ميخوره و روزي ١-٢ بار آبياري ميشه.اما الان چند روزه كه نوك شاخه ها شروع به تغيير رنگ و قهوه اي شدن و خشك شدن كرده.هيچ كودي هم نريختم.
ميشه منو راهنمايي كنيد؟در ضمن من هم زمان يك نهال كامكوات هم خريدم كه تو همين شرايط هست اما اون داره جوونه ميزنه.آيا شرايط نگهداري اين نهالا با هم فرق داره؟ممنون از پاسخگويي شما.

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
شرایط نگهداری تقریبا یکسان است .ممکن است انتقال و یا تعویض خاک در مورد نارنج به خوبی صورت نگرفته و گیاه دچار تنش شده باشد ،گیاهتان را در مکانی سایه آفتاب قرار دهید تا به مرور به شرایط جدید عادت کند ،صبح و عصر ها نیز برگ ها را غبار پاشی کنید .در صورتیکه روند خشک شدن ادامه پیدا کند احتمالا صدمه دیدن ریشه به دلیل آفت و یا بیماری هست .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر