برگ قاشقی

کاربر نارگیلپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۲ امتیاز سوال: ۰
سلام.خسته نباشیدمن حدود یک هفته پیش گل برگ قاشقیم رو به سه قسمت تقسیم کردم و قلمه برگ هم زدم.بعد از گذشت سه روز قلمه های برگم شروع کردند به پوسیدن و برگهای گیاهم هم ریختند و ساقه آن هم از روی خاک شل شده است.خاک آن مخلوطی از شن شسته(از تو کوچه برداشتم و شستم)، خاک باغچه و خاک برگ بود.تو رو به خدا کمکم کنید.حسن یوسفی هم داشتم که قلمه ریشه دار شده اش بعد از کاشتن همینطور شد.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
باید از ماسه بادی رودخانه ای با مقداری خاکبرگ برای قلمه استفاده کنید واصلا خاک معمولی نداشته باشه. معمولادر فصول گرم سال می‌توان با استقاده از قلمه که از نوک ساقه‌ها تهیه می شود این گیاه را تکثیر کرد. قلمه ها در بستری سبک و مرطوب و با دمای هوا در حد 24-18 درجه سانتیگراد در طی 4-3 هفته ریشه دار می‌شوند/برای حفظ رطوبت بیشتر در اطراف برگهای قلمه از روش کشیدن پلاستیکی شفاف بر روی قلمه ها کمک گرفته می شود.
کاربر نارگیل
کرمان | آفلاین | پست‌ها: ۴ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
گیاهم داره سیاه میشه و از بین میره،چیکارش کنم؟
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
احتمال بیماری و آلوده بودن خاک است ،قلمه باید از برگ ها و یا ساقه های کاملا سالم گرفته شود و در بستر خاک ضد عفونی شده کاشته شود .
کاربر نارگیل
کرمان | آفلاین | پست‌ها: ۴ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
با زغال کبابی میتونم ضدعفونیش کنم یا سم خاصی میخواد؟
کاربر نارگیل
کرمان | آفلاین | پست‌ها: ۴ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
سلام.با زغال کبابی میتونم ضدعفونیش کنم یا سم خاصی میخواد؟برگهای افتاده رو چیکار کنم؟
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
عمل ضدعفونی بستر باید قبل از کاشت و... انجام بشود با مواد ضدعفوتی کننده ویا حرارت و...
بستر کاشت را با کمک حرارت ضدعفونی کنید. مخلوط را در ظرفی فلزی بریزید و روی آنرا با ورقه‌های نازک آلومنیومی (فویل آلومینیم) بپوشانید. سپس آن را درون فر آشپزخانه بگذارید و آنرا به مدت 30 دقیقه (و نه بیشتر) حدود 180 درجه سانتیگراد حرارت دهید. سپس این مخلوط خاکی را به مدت چند روز هوا دهید و بعد از آن استفاده کنید.
وقتي بدليل نگه داري نامناسب ویا افت وبیماری مشکلي در گياهتان ايجاد ميگردد، انتظار نداشته باشيد برگ هاي زرد يا قهوه اي يا ريخته ، مجدداً رشد کنند؛ در عوض بهتر است مراقبت کنيد که محيط گياه کاملاً مناسب باشد شرايط ايده ال رشد را که در قسمت مربطه توضيح داده شده فراهم نماييد... برگ هايي که از اين پس مي رويند مي توانند رشد و نمو خوبي داشته باشند. بايد منتظر بمانيد تا گياهتان با ايجاد شرايط مناسب رو به بهبودي برود.
کاربر نارگیل
کرمان | آفلاین | پست‌ها: ۴ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان خوب
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر