شناسائی گیاه

حسن رضازادهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۱ امتیاز سوال: ۰
با سلام و وقت بخیر خدمت استاد گرامیمن این گلدونو از گلفروشی خریدم و لی اسم گیاه رو متاسفانه نمی دونست. لطفا با توجه به تصاویر اسم گیاه رو بفرمائید. ممنونمضمنا همانطور که تو عکسها تقریبا مشخصه ساقه های این گیاه کرکی هستند و ساقه های گل دهنده بلند تر از برگها و گلهای اون کوچک و دورتادور ساقه قرار میگیرند.و تقریبا معطر هستند.و کل برگها و گلها از مرکز گیاه بیرون اومدن یعنی شاخه ای نداره و برگها و ساقه گلها از مرکز گیاه خارج شدن. ممنون میشم اگه اسم گیاه و شرایط نگه داری و تکثیر را بفرمائید.با تشکرhttp://s6.uplod.ir/i/00483/bas4ncq6ycka.jpghttp://s6.uplod.ir/i/00483/um04jcafdgob.jpghttp://s6.uplod.ir/i/00483/ztn98tu14f8r.jpghttp://s6.uplod.ir/i/00483/dwlgpr6ll54h.jpg

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
از خانواده Compositae است .احتمالا گونه ای از سینره است . نور باید کافی باشد ولی مستقیم و شدید نباشد ، دمای مناسب برای این گیاه 13 تا 18 درجه می باشد.خاک مناسب برای این گل ، خاک زهکشی شده خوب و مواد آلی کافی +2/3 خاک پر قدرت و سبک باغچه +1/3 خاک برگ می باشد بهتر است خاک مرطوب باشد و آبیاری باید از پایین صورت گیرد .بهترین روش تعیین زمان مناسب برای ابیاری این است که سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید..از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنیدویا داخل زیر گلدانی(بین گلدان و زیر گلدانی)یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است.اين گياه بوسيله بذرهاي بسيار ريزش تکثير مي‌شود.بذرهاي سينرر بسيار کم دوام هستند و قوه ناميه خود را بسرعت از دست مي‌دهند. بلافاصله پس از برداشت بذرها و خشک کردن آن‌ها، در اوايل مرداد ماه بذرها را در خاک سبک کشت مي‌کنند.
حسن رضازاده
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۳ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
با عرض سلام مجددممنون از وقتی که صرف جواب دادن می کنید. به نظرم گیاه من کلا با این خانواده ای که شما فرمودید متفاوت است . طی تحقیقاتی که خودم توی اینترنت انجام دادم بیشترشبیه خانواده پامچاله  یعنی خانواده پریمولا . حالا نمی دونم همونه یا دارم اشتباه میکنم . لطفا شما هم به این خانواده یه نگاهی بکنید. ممنونم.
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
بله شبیه هست ،ممکنه Primula japonica باشه ،با تصاویرش مطابقت دهید .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر