سلام گل حسن یوسفم برگاش داره از پایین ساقه به بال

زهرا مهرپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۸ امتیاز سوال: ۰
سلام گل حسن یوسفم برگاش داره از پایین ساقه به بالا (از قسمتی که به خاک نزدیکه)زرد و خشک میشه...میترسم از بین بره...الان تو اتاقه و هوای اتاق گرمه تقریبا هر روز بهش آب میدم.........هر چند وقت یکبار خاکشو عوض کنم؟مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
فعلا به فکر تعویض خاک نباشید.در صورت نیاز وبیرون زدن ریشه از سورتخ کف گلدان در یهار بعدی اقدام کنید ودر غیر این صورت نیازی به تعویض نداره.
ابیاری روزانه برای این فصل بسیار زیاده ونهایتا در زمستان هفته ای 1-2بار ابیاری براش کافیه.
در فصل پاییز که هوا رو به سردی می‌رود و به خصوص در فصل زمستان، رشد گیاه هم کمتر شده و ممکن است به طور کلی متوقف گردیده باشد. در این فصل که هنگام استراحت گیاه است، تبخیر آب داخل خاک گلدان نیز کمتر می‌گرددو نیاز آبی گونه های زینتی در فصول سرد بدلیل ورود به دوره رکود و کم شدن شدت تبخیر و تعرق به ۲۵ تا ۳۰ درصد نیاز ایام دیگر سال می رسد. پس باید از میزان آبیاری آن کاسته و فواصل آن را زیادتر و از افراط در آبیاری آن خودداری نمود. مجدداً در فصل بهار و تابستان میزان آبیاری را بسته به نیاز گیاه افزایش دهید..
برای تععین زمان ابیاری سطح خاک رو 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی خاک رو بررسی کنید.اگه خاک خیس نبود وبه دست نچسبید باید ابیاری کنید.دقت کنید خاک نباید کاملا خشک بشه وخیس هم نباشه.
هر ازچندگاهی با کنترل زهکش از باز بودن سوراخ انتهایی وخروج اب اضافی از گلدان مطمین شوید.از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنیدویا داخل زیر گلدانی(بین گلدان و زیر گلدانی)یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است .
بايد گياهتان را درمکاني با افتاب ملايم و فيلتر شده مانند افتاب پشت پرده توري قرار دهيد ويا گياه را به مکاني روشنتر با نورزیادغير مستقيم منتقل نماييدو با عنایت به این موضوع هر چه فاصله تا منبع نور( مثلا پنجره اتاق ) زیاد باشد شدت نور دریافتی کمتر بوده و بر کیفیت گلدان اثر می گذارد. معمولا ۵۰ تا ۶۰ سانتی متر فاصله تا پنجره مناسب است.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر