حسن يوسف

زهره پارساپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۴ امتیاز سوال: ۰

يه گلدون حسن يوسف دارم سربرگهاي اولي كه از همه برگها پايينتره داره خشك ميشه دو سه روز در ميان هم يك ليوان آب ميدم

لطفا راهنماييم كنيد

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
خشکی هوا ورطوبت کم محیط.نزدیکی به منابع حرارتی.افتاب تند ویا نور کم وابیاری نامناسب از علل احتما لی هستند.
بايد گياهتان را درمکاني با افتاب ملايم و فيلتر شده مانند افتاب پشت پرده توري قرار دهيد ويا گياه را به مکاني روشنتر با نورزیادغير مستقيم منتقل نماييدو با عنایت به این موضوع هر چه فاصله تا منبع نور( مثلا پنجره اتاق ) زیاد باشد شدت نور دریافتی کمتر بوده و بر کیفیت گلدان اثر می گذارد. معمولا ۵۰ تا ۶۰ سانتی متر فاصله تا پنجره مناسب است.
برای تععین زمان ابیاری سطح خاک رو 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی خاک رو بررسی کنید.اگه خاک خیسنبود وبه دست نچسبید باید ابیاری کنید.دقت کنید خاک نباید کاملا خشک بشه وخیس هم نباشه.
هر ازچندگاهی با کنترل زهکش از باز بودن سوراخ انتهایی وخروج اب اضافی از گلدان مطمین شوید.از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنیدویا داخل زیر گلدانی(بین گلدان و زیر گلدانی)یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است
در هر نویت ابدهی گیاه رو سیراب کنید.مقداری به گیاه اب بدهید که فقط مقدار کمی اب از سوراخ ته گلدان بیرون بزنه .این یعنی کل خاک اب خورده.با تجربه میتونید این مقدار رو بدست بیارید وبستگی به حجم گلدونتون داره
هر از چندگاهی سطح خاک را با وسیله ای مانند بیلچه نرم نمایید(شخم بزنید).مخصوصا اگه اب سریع از گلدان خارج بشهکه این علامت سله بستن خاکه .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر