آفت بنت قنسول

حمیدرضا الله وردیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۶۲ امتیاز سوال: ۰
با سلام وخسته نباشید خدمت شما،من چند روز پیش گل بنت قنسول را از گل فروشی خریداری کردم.متاسفانه به علت عدم آشنایی با شرایط نگهداری این گل،گیاهم دچار آفت( دانه های سفید زیر برگ) شده که باعث شده برگهای آن به درون تا شوند.البته سریعا سم مالاتیون را از گل فروشی گرفته و با دستورالعمل گفته شده درآن سم پاشی کردم که فایده ای ندارد.امروز هم به شکل نا خواسته شاخه ای از آن،از قسمت انتها شکسته است؛درمورد آن هم لطفا بگویید چه کنم.با تشکر

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
شاخه شکسته شده رو نمیشه کاریش کرد مگر اینکه قلمه بزنیدش.
جهت مبارزه شیمیایی با این افت از حشره کشهای تماسی مانند مالاتيون. ديازنيون، گوزاتيون و... به نسبت به يک قاشق چای خوري ( دو سي سي در يک ليتر آب به اضافه پنج تا شش قطره مايع ظرفشويي ) استفاده شود که بايد روی قسمتهای الوده وشاخ وبرگ گیاه(پشت وروی برگها) اسپره نمایید. بهتر است که اینکاردر خارج از آپارتمان و در فضای باز انجام شود و این ماده را از دسترس اطفال دور نگهداریدودر هنگام سمپاشی با پارچهنازکی دهان و بینی خود را بسته و یا از ماسک استفادهنمایید.
. در ضمن مقداری از محلول را نیز به صورت ابیاری به خاک گلدان بدهید.در مصرف محلول زیاده روی نکنید وبه مقدار کفایت استفاده نمایید.بعد از 14-7 روز سمپاشی تکرار شود.بهتره سمپاشی رو با دز کمتر در مورد تمام گیاهان موجود در منزلتان نیز انجام بدهیدو در صورتي که مؤثر واقع نشود بايد دو هفته بعد تکرار شود. به ازائ هر لیتر اب یه قاشق چای خوری سم مصرف شود .
نکته اي که بايد به آن توجه کرد اين است که با عنايت به اين که اين حشرات از شيره گياهي تغذيه مي کنند، بهتر است از سموم سيستميک مانند کونفیدور ،اتیون ،متاسیستوکس و...نيز جهت مبارزه استفاده کرد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر