قهوه ای شدن گل بگونیا هیمالیس پرسیده شده توسط: مریم ۵ آبان ۱۳۹۳، ساعت ۱۱:۱۴ وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۰۹۱ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × 1-علت قهوهای شدن برخی از گل ها چیست من 2ابان 93 خریدم ( فقط روز اول که خریدم مقداری اب به خاکش دادم و مابقی اب که ته ظرف بود را دور ریختم. روی برگ و گلها اصلا اب ندادم . دمای خونه معمولی است نه خیلی گرم و نه سرد.نور هم فقط نور لامپ ها هست البته محیطش کاملا روشن هست.)2- در رابطه با گیاه بنجامین فیکوس : این گیاه هم 2 ابان 93 از نمایشگاه خریدم روز بعدش متوجه لکه سیاه روی بعضی از برگهاش شدم(پشت بعضی از برگها کنه بود) و کم کم برگهاش سیاه ها ریخت از مطالبی که تو سایت گداشتین متوجه شدم افت دیده به همون طریقی که گفته بودین سم پاشی کردم حال سوالم این است که الان بعضی از برگهای سالمم (خیلی کم می ریزد) چرا؟ سوال بعدی اینکه این یک روز در میان که باید برگ غبارپاشی کرد می توان این کار را بکنم یا نه سم روی گیاه باید چند روز بماند؟ اخرین سوال کود کامل بنجامین فیکوس را کی بدهم ( در شرایط عادی یعنی قبل سم پاشی و هم بعد سم پاشی بگین). این گیاه پشت پنجره نیست فقط در جایی هست که تمامی لامپ ها محیطش روشن کردند.3- کوردیلین ترمینالیس : از همون نمایشگاه خریدم به علت زرد شدن 3 برگ پایینش و وجود سوراخ ریزی که رو بعضی از برگها بود سم پاشی کردم نحوه کود کامل را هم برای این گیاه توضیح بدهید ممنون میشم اگه کود کامل بدیم زردی برگ پایین خوب می شه؟ ببخشید من انقدر سوال داشتم چون تا حالا اصلا گیاه نداشتم هیچ اطلاعاتی ندارم خیلی دلم می خواد سالم بمونن با تشکر.(روزی که بنجامین فیکوس+کوردیلین ترمینالیس خریدم رو دادم گلدانشو تعویض کردن و مقداری خاک به دور گیاه اضافه کرد چون گلدان بزرگتر بود و به خاک دور ریشه اصلا دست نزد.)
مریم تهران | آفلاین | پستها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱ نظر کاربر ۵ آبان ۱۳۹۳، ساعت ۱۱:۱۶ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × سمی هم که زدیم یکی افت کش و دیگری قارچ کش بود.
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲ پاسخ منتخب ۵ آبان ۱۳۹۳، ساعت ۱۳:۲۴ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × زرد و قهوه ای شدن برگ ها و ریزش تا چند هفته پس از خرید گیاه طبیعی هست با عادت کردن گیاه به شرایط جدید این علائم کمتر میشه ،در مورد بگونیا آبیاری را با آبی که 24 ساعت در دمای محیط مانده و فاقد کلر شده انجام دهید ،نیازی به اسپری آب روی برگ ها نیست ،اگر محیط خشکه از زیر گلدانی سنگریزه دار حاوی آب استفاده کنید طوری که کف گلدان با آب تماس نداشته باشد .در مورد بنجامین : بنجامین گیاه حساسی هست و به جابجایی،خشکی محیط ،در معرض رفت و آمد بودن و یا در نزدیکی منبع گرمایی قرار گرفتن و ...خیلی زود واکنش میده ،سعی کنید مکان گیاه ثابت باشه ،زیر و روی برگ ها را به دقت بررسی کنید ،سم پاشی حداکثر 3 نوبت به فاصله 7 تا 10 روز تکرار شود ،بهتره تا 48 ساعت پس از سم پاشی برگ ها خیس نشوند .از بهار تا پاییز تا هر یک ماه یکبار با کود کامل بنجامین را تقویت کنید در زمستان کود دهی متوقف بشه .در مورد کوردیلین تا بهار هر یک ماه یکبار کود دهی انجام بشه و در طی بهار و تابستان هر دو هفته یکبار به گیاه کود دهید .در صورتیکه کمبود مواد غذایی باشه روند زردی برگ ها کمتر میشه.با توجه به اینکه گیاهانتان را به تازگی خریداری کرده اید بهتره یک ماه بگذره سپس از کود استفاده کنید . بهترین وضعیت برای استفاده از نور مصنوعی در جایی که نور طبیعی کافی نمیباشد، استفاده از چند لامپ مهتابیِ آفتابی و سفید است. گیاهان مورد نظر باید به فاصله حدود 30 تا 50 سانتیمتر در زیر مهتابیها قرار بگیرند، به شرطی که لامپها حداقل حدود ۱۴ ساعت در روز روشن باشند.