با سلام و خسته نباشید میخوام بدونم من که تو اهواز

فاطمه مذهبپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۴ امتیاز سوال: ۰
با سلام و خسته نباشید میخوام بدونم من که تو اهواز زندگی میکنم میتونم گیاه لیندا رو توی آپارتمان نگه دارم. آخه اینجا توی تابستون مخصوصا تیر ماه دمای داخل خونه با وجود کولر به زور به 20 درجه میرسه. عصر ها هم طرفای ساعتای 4 تا 7 که دیگه کاهی به 29 حتی 30 هم میرسه. ولی بقیه ماههای سال خوبه فقط مشکلم تابستونه. زمستونا هم خشکه.
در مورد فیکوس الاستیکا هم بفرمایید میتونم نگهش دارم یا نه؟

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
ممکنه در تابستان دچار خشکی برگ و برگ ریزی بشه ،ولی اگر بتونید دمای اطراف گیاه را خنک تر کنید مثلا گلدان را روی سینی سنگریزه دار حاوی آب قرار دهید و کمی از پنجره دورتر نگهداری کنید مشکلی ندارد .فیکوس الاستیکا هم گیاه مقاومی هست و تا 30 درجه را به خوبی تحمل میکنه .
فاطمه مذهب
اهواز | آفلاین | پست‌ها: ۱۰۳ | امتیاز کاربر: ۷۸
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
ممنونم که همیشه خیلی زود جوابم رو میدید. پس از خیر لیندا گذشتم بهتره برم یراغ همون فیکوس و یوکا. آخه دوست ندارم کلی هزینه کنم و لیندا به این نازی رو بیارم تو خونه بهد به یک سال نکشیده از بین بره. اونم من که با از بین رفتم گیاهام عزادار میشم.
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
بله در نظر گرفتن شرایط محیطی قبل از خرید گیاه بهترین کار ممکن هست .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر