سلام خدمت شما ببخشید یه مشکلی پیش اومده ... مادر

لیلاپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۴ امتیاز سوال: ۰
سلام خدمت شما
ببخشید یه مشکلی پیش اومده ... مادر من به دلیل اینکه اشتباه متوجه شده بود گیاه رو به مدت یه ساعت توی آفتاب گذاشته بود ... بعد از اون گیاه شروع کرده به پژمرده شدن ... می خواستم ببینم راهی نیست تا ازین اتفاق جلوگیری کرد؟؟!!

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۲
گیاه شما دچار افتاب سوختگی شده واگه شدت اون زیاد نباشه با اصلاح شرایط نور مجددا خوب خواهد شد
لیلا
آفلاین | پست‌ها: ۲ | امتیاز کاربر: ۲
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
مرسی از پاسخ شما ... میشه لطف کنید بگید اون قسمت از برگهایی که سوخته دوباره بهبود پیدا می کنه؟؟!! خالت ظاهریش خیلی بد شده ... یه قسمت از یسری از برگاش سوخته و بقیه قسمتاش سالمه!!!
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۲
خیر
معمولا قسمت اسیب دیده خوب نمیشه
لیلا
آفلاین | پست‌ها: ۲ | امتیاز کاربر: ۲
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
مرسی از پاسخ شما ... میشه لطف کنید بگید اون قسمت از برگهایی که سوخته دوباره بهبود پیدا می کنه؟؟!! حالت ظاهریش خیلی بد شده ... یه قسمت از یسری از برگاش سوخته و بقیه قسمتاش سالمه!!!
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
وقتي بدليل نگه داري نامناسب مشکلي در گياهتان ايجاد ميگردد، انتظار نداشته باشيد برگ هاي زرد يا قهوه اي يا ريخته ، مجدداً رشد کنند؛ در عوض بهتر است مراقبت کنيد که محيط گياه کاملاً مناسب باشد شرايط ايده ال رشد را که در قسمت مربطه توضيح داده شده فراهم نماييد... برگ هايي که از اين پس مي رويند مي توانند رشد و نمو خوبي داشته باشند. بايد منتظر بمانيد تا گياهتان با ايجاد شرايط مناسب رو به بهبودي برود.جهت زییایی گیاه میتونید قسمت های خشک شده را با قیچی تمیز جدا کنید .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر