darkhast moarafi

davud rashidiپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۹۲ امتیاز سوال: ۰
salam ba tashakor az saite kamel va khubetun mikhastam dar morede kaktuse  nakhle madagaskar ham matlabi bezarid va morafi konid .... mamnun
va lotfan name in giahe apartemani va sharyete negahdarisho ham bem begin 
تصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
در ايران از نخل ماداگاسکار به عنوان يک گياه آپارتماني استفاده مي کنند با توجه به نياز گرمايي گياه در دماي 20 تا 23 درجه رشد مطلوبي دارد و در وطول روز نياز يه 6 ساعت نور مستقيم آفتاب دارد ميزان آبياري به گونه اي است که در فاصله دو آبياري سطح خاک بايد خشک باشد ترکيب خاکي چون شن + پيت ماس و خاک باغچه با زهکشي خوب براي آن مناسب است . گياه به کود چنداني نياز ندارد گاهي فقط يک بار در سال با کود هاي مايع اين نخل را تغذيه مي کنند يعني اوايل بهار و کود دهي بعدي در صورت لزوم اوايل تابستان است ميزان کود 3 گرم در يک ليتر آب است.در مورد تصویر باید بگویم اصلا واضح نیست .
ابراهیم شرقی
کرج | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
با سلام آیا نور فلورسنت برای این گیاه و کاکتوس ها قابل استفاده است ؟
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۲
نور فلورسنت خوبه ولی کیفیت نور طبیعی رو نخواهد داشت
بهترین وضعیت برای استفاده از نور مصنوعی در جایی که نور طبیعی کافی نمی‌باشد، استفاده از چند لامپ مهتابیِ آفتابی و سفید است. گیاهان مورد نظر باید به فاصله حدود نیم ‌متر در زیر مهتابی‌ها قرار بگیرند، به شرطی که لامپ‌ها حداقل حدود ۱۴ ساعت در روز روشن باشند.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر