انواع خاک؟

hassan anooshپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۹ امتیاز سوال: ۰
سلام، میخواستم در موردانواع خاک گلدان بپرسم.مثلا خاک لوم ،پیت ،کمپوست و غیره هر کدام چه محتویاتی دارند وخواص هر کدام چیست؟     ممنون

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
خاک تورب همان خاک پیت است. که باقیمانده و پوسیده گیاهان و خزه‌ها در شرایط مردابی را معمولا میگویند. مثلا پیت ماس در واقعا خاک حاصل از تجزیه شدن خزه‌ها و علفها در مردابی است که خشکیده است و سالیان دراز طول میکشد تا این خاک تولید شود. معمولا تیره رنگ است و غنی از مواد آلی است. و بهتر است برای استفاده با مواد دیگری ترکیب شود.
امروز معمولا پیت ماس را با کوکوپیت و پرلیت به نسبتهای مختلف ترکیب میکنند و برای اغلب گیاهان خانگی جواب میدهد. مثلا ۶۰درصد کوکوپیت (الیافت نارگیل) بعلاوه ۳۰ درصد پیت ماس (پیت خزه) و ۱۰ درصد پرلیت درشت یا ریز بسته به مورد استفاده
خاک لوم نوعی بافت خاک است که حد واسط بین شن و رس است.لوم همان خاک خاصلخیز و یاخاک گلدانی است و به خاک رس و شن که با گیاه پوسیده آمیخته باشد گفته میشود. (مخلوطی از شن، رس و مواد آلی (برگ پوسیده)
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر