باسلام؛ کاکتوس من (انجیری تیغی) مدتی هست ک پوس

آریا 007پرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۵ امتیاز سوال: ۰
باسلام؛
کاکتوس من (انجیری تیغی) مدتی هست ک پوسیده شده است یعنی ژله درونش خشک شده و ب رنگ زرد درامده و استحکام کافی ندارد تا جوانه ها بزرک میشنوند خم میشود. (مشکل اینجاست ک آب زیاد. بهش داده شده، نور کم). کمک کنید ک چیکار کتم ب حالت قبل باز گردد
2..برای تکتیر هنگامی ک تکه ای از کاکتوس را جدا کردیم بگذاریم در گوشه ای خشک بماند و بعداز 48ساعت درون خاک و ماسه بگذارم.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۲
برای قلمه زدن از چاقویی تیز استفاده کنید و ساقه های بریده شده را تا چند روز در جریان هوای آزاد قرار دهید تا خشک شوند . زیرا ظرف و گیاه نم دار باعث پوسیدگی ریشه خواهد شد. سعی کنید خاکی را که برای گلدانتان آماده کرده اید مخلوطی از سنگ ریزه را داشته باشد تا باعث شود هم آب به سرعت خارج شود و هم هوا در ریشه ها در گردش باشد.بهترین بستر برای اینکار ماسه بادی رودخانه ای است.
وقتي بدليل نگه داري نامناسب مشکلي در گياهتان ايجاد ميگردد، انتظار نداشته باشيد برگ هاي زرد يا قهوه اي يا ريخته ، مجدداً رشد کنند؛ در عوض بهتر است مراقبت کنيد که محيط گياه کاملاً مناسب باشد شرايط ايده ال رشد را که در قسمت مربطه توضيح داده شده فراهم نماييد... برگ هايي که از اين پس مي رويند مي توانند رشد و نمو خوبي داشته باشند. بايد منتظر بمانيد تا گياهتان با ايجاد شرايط مناسب رو به بهبودي برود.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر