سلام من سرخسی در اداره دارم که برگ های مدام زرد ش

بهار کلاهدوزپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۲۷ امتیاز سوال: ۰
سلام من سرخسی در اداره دارم که برگ های مدام زرد شده و میریزد این گلدان 3 ماه پیش خریداری شد ائولش حدس زدم به محیط عادت نداره ولی بعد از سه ماه ریزش برگ ها نباید از این باشه . باغبان اداره گفته بود آب اسپری کنم که عد از مطالعه سایت شما اسپری آب روی برگ ها متوقف کردم ، برگ های توی گلدان را جمع آوری و 2 روزه که از زیر گلدانی آبیاری میکنم.آیا گیاه با این روش آبیاری خفه نمیشه ؟ به نظرتون چه کار کنم که از خدا نکرده مرگش جلوگیری کنم؟
در ضمن 2 هفته است که اون رو به پشت پنجره شمالی که نور مستقیم نخوره منتقل کردم. با توجه به اینکه در اتاق کولر گازی در طول ساعت کاری روی دمای 24 درجه روشنه و بقیه روز خاموش
خواهش میکنم راهنمایی کنین

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
چون برگ ها به هم فشرده هستند ماندن قطرات آب روی برگ ها باعث بیماری قارچی میشه جهت تامین رطوبت گیاه از زیر گلدانی سنگریزه دار حاوی آب استفاده کنید طوری که کف گلدان با آب تماس نداشته باشد ،آبیاری را از بالای گیاه انجام دهید ،در فاصله دو آبیاری سطح خاک کمی مرطوب باشد (شما به تجربه خواهید فهمید که چه زمانی باید گیاه را آب دهید ) تماس مستقیم آب با زیر گلدان بیشتر از 15 دقیقه منجر به باتلاقی شدن خاک و پوسیده شدن گیاه می شود ،نور غیر مستقیم برای گیاه خوبه ،هر دو هفته یکبار نیز با کود مایع مخصوص گیاهان آپارتمانی تقویت شود .(نصف غلظت توصیه شده از سوی فروشنده )
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر