گل ارتانزیا

عباس باقرزادهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۷۵۴ امتیاز سوال: ۰
با سلام و احترام
امروز 16خرداد93 بازار گل بودم و بسیاری از غرفه ها گل ارتانزیا داشتن یعنی بسیار متداول و پرفروشه ولی در سایت شما که معمولا توضیحات کامل گلهارو داره توضیحی درباره ارتانزیا نبود لطفا بررسی کنید تشکر.

پاسخ‌ها و گفتگو

علی دهبان
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
دوست گرامی این گل از خانواده ای به نام hydrangea  هست که در فارسی هیدرانژا یا هیدرانژیا تو ترجمه ها مینویسند.این نام رو جستجو کنید.
فقط خلاصه بگم که این گل نیاز داره سطح خاکش همیشه مرطوب باشه خصوصاً در تابستان که فصل گل دهی و رشد گیاه هست.گل ها با توجه به مقدار اسید خاک رنگهاش تغییر میکنه و اگر خوب رسیدگی کنید به قدری پر پشت میشه که نیاز به قیم پیدا میکنه.موفق باشید
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
با تشکر از تحربیات شما ،ادريسي يا هورتانسيا در دماي 22 درجه رشد مطلوبي دارد . گلدان را در مکان ثابتي با نور کافي قرار دهيد.در هفته حداقل سه بار گلدان‌ها را آبياري كنيد و همواره از باز بودن زهکش مطمئن شويد. . آبياري گياه با آب بدون املاح باشد و از اوايل بهار تا اواخر تابستان نياز به تقويت با کود کامل دارد.آفتاب تند و مستقيم به برگ ها صدمه ميزند ،محيط نيم سايه نيم آفتاب براي گياه مناسب هست..براي ايجاد رطوبت اطراف گياه از زير گلداني سنگريزه دار حاوي آب استفاده کنيد طوري که کف گلدان با آب تماس پيدا نکند.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر