با عرض سلام.از محلات چند گلدان آلوئه ورا گرفتم که

بهاره اسماعیلی مهدپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۷۱ امتیاز سوال: ۰
با عرض سلام.از محلات چند گلدان آلوئه ورا گرفتم که در گلخانه نگهداری میکنم. حدود دو هفته هست که درون گلخانه ست و در این فاصله دوبار آبیاری کردم. جاشون خیلی نورگیره ولی از وقتی خریدم و داخل گلخونه گذاشتم برگهاش به قهوه ای تغییر رنگ دادن و حالت تردی و سفت دیگه ندارن. قبلاً هم یک گلدان آلوئه از منزل به گلخانه انتقال دادم همین اتفاق افتاد و مجدد که به داخل منزل بردم برگهای جدیدش رنگ طبیعی سبز پیدا کردن می خواستم ببینم آیا قهوه ای شدن برگها نشون دهنده ی مشکلیه و برای سبز شدنش چیکار باید بکنم؟

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۲
درسته که اين گياه نور دوست است ولي آفتاب تند وشديد بويژه در مورد گياهاني که قبلا در شرايط نور معمول واپارتمان بوده اند مضر است وباعث بروز مشکلاتي ميشود. در صورتي که به طور ناگهاني گياهان را از مکاني با نور کمتر به مکاني که به طور کامل در معرض نور خورشيد قرار دارد منتقل شوند، دچار آفتاب سوختگي خواهند شد؛ بنابراين اگر گياه‌تان به نور کم خو گرفته است، ميزان نور را به تدريج افزايش دهيد. بايد گياهتان را درمکاني با افتاب ملايم و فيلتر شده مانند افتاب پشت پرده توري قرار دهيد ويا گياه را به مکاني روشنتر با نورغير مستقيم منتقل نماييد . شرايط ايده ال رشد را که در قسمت مربوطه توضيح داده شده فراهم نماييد. برگ هايي که از اين پس مي رويند مي توانند رشد و نمو خوبي داشته باشند. به گیاه فرصت دهید تا با ايجاد شرايط مناسب رو به بهبودي برود.
اب زیر گلدانی حتما باید خارج بشود
در ضمن هنگامیکه گیاه خریداری شده را به منزل میاورید با توجه به تغعیرات شرایط محیطی گیاه دچار شک میشه ومشکلاتی(مانند ریزش برگ وگل،توقف رشد،زردی برگها و...) براش بوجود می اید که به مرور وبا فراهم کردن شرایط ایده ال رشد کم وکمتر خواهد شد
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر