گیاه مزوفیلیا

امیر ذوالقدرپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۵۵ امتیاز سوال: ۰
با سلام به تازگی گیاه مزوفیلیا گرفتم اما از نحوه نگهداریش اطلاعی ندارمنور متوسط داره.فاصله با بخاری 1 متر با توجه به اینکه منزل ما 40 متره راهنمایی کنید کجا باشه بهترهآبیاریش چطوریه

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
منظورتان زامیوفیلاست ؟گلدان را در مکانی با نور متوسط (نور غیر مستقیم ) قرار دهید ،2 تا 3 متر از منبع گرمایی فاصله داشته باشد،دما 22 درجه باشد .در فاصله دو آبیاری حتما سطح خاک خشک باشد ،بهترين روش تعيين زمان مناسب براي ابياري اين است که سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنيد وخشکي را بررسي نماييد.. با انگشت خاک را چک کنيد در صورتي که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنيد.از جمع شدن اب در زير گلداني جلوگيري کنيدويا داخل زير گلداني(بين گلدان و زير گلداني)يک لايه سنگريزه قرار دهيد به نحوي که خاک گلدان در تماس مستقيم با آب قرار نگيرد.اين کار در جلوگيري از باتلاقي شدن خاک موثر است.
امیر ذوالقدر
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
با سلام ممنون از راهنماییتوندر مورد گیاهان زیر هم منو راهنمایی کنید لطفانحوه و تهداد آبیاری-نحوه تامین رطوبت-نور محیط ضمن اینکه از راست به چپ نام گیاه رو هم برام بگید لطفاتصویر پرسش و پاسخ گیاهتصویر پرسش و پاسخ گیاه
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
کروتون و آگلونما ،2تای وسطی هم واضح نیستند .میتونید روی برگ هار ا با آب بدون املاح صبح زود یا عصر غبار پاشی کنید ،نور هم غیر مستقیم باشد (با پرده توری فیلتر شود )
آبياري بسته به شرايط محيطي متفاوت است .بهترين شيوه براي تشخيص زمان آبياري اين است که قبل از آبياري 2 تا 3 سانتي سطح خاک را کنار زنيد اگر رطوبت کمي حس کرديد شروع به آبياري کنيد طوري که چند قطره آب اضافي از زير گلدان خارج شود.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر