با عرض سلام

محمدامین نجفلیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۵ امتیاز سوال: ۰
من حدود 5 روزه که یک گل کالانکوا خریده ام.به همان روشی که تو سایت گفته اید ابیاری اش میکنم و در سفره ی هفت سین گذاشتمش و گاهی پشت پنجره میگذارمش تا افتاب بخورد و شب ها هم درجایی کاملا تاریک قرارش میدهم.گلم پر گل و گنچه است.به تازگی دیدم که 2تا از برگ های زیرینش کاملا زند اند و دارند سیاه میشوند و چندتا از برگ های جوان وکوچکش زرد شده وبعضی در حال زرد شدن اند.وهمین دیروز بود که احساس کردم کرم سیاه کوچکی در داخل گلدان در حال حرکت است وتا به خودم جنبیدم رفت داخل خاک.ممنون میشوم اگر راهنمایی ام کنید.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۲
مهمترین نکته برای نگه داری گیاهان این است که شرایط ثابتی را برایش فراهم نموده واگر جایی را برای قرار دادنش انتخاب کردید دیگر جایش را عوض نکنید تا همیشه شاداب بماند.
تا خاک خشک نشده اب ندهید
وجود کرم در مورد گیاهان گلدانی مضره
یک قاشق سم( دیازینون ویا سوین و یا ,…) را در یک لیتر اب حل نمایید وبه صورت ابیاری به خاک بدهید.(زیاده روی نکنید-لازم نیست تمام محلول استفاده بشه.فقط به قدر کفایت)..در صورت نیاز به فاصله 7 روز بعد این کار را تا مرتبه3 تکرار نمایید.
از تجمع اب در زیر گلدانی جلوگیری نمایید.
گیاه الوده را از سایر گیاهان موجود جدا نمایید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر