دیروز یه گلدان آزالیا خریداری کردم و در اتاقم گذا

بهار مهردادیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۲ امتیاز سوال: ۰
دیروز یه گلدان آزالیا خریداری کردم و در اتاقم گذاشتم.دمای اتاق در شب 19 تا 20 و در روز 20 تا 22 درجه میشه ولی امروز اکثر گلهاش خم شده بود و دو سه تاشونم پژمرده شدن.علت چیه؟خوبم بهش آب دادم جوری که آب زیادی در زیر گلدانی جمع شد.تو رو خدا بگید چه کار کنم آخه نباید که به این زودی گلهاشو از دست بده!

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
افراط و تفریط در آبیاری و یا باتلاقی شده و مساعد نبودن وضع زهکش و نور و حرارت زیاد ویاخیلی کم و آفات وهمچنین فرا رسیدن هنگام تعویض گلدان ویا تعویض خاک نادرست میتواند عامل این نارسایی باشد.
هوای ازاد نقش موثری در شادابی این گیاه داره
بهترین روش تعیین زمان مناسب برای ابیاری این است که سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید.. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاکبهدست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
هر چند ماه یک بارسوراخ های زهکش ته گلدان را کنترل واز باز بودن سوراخهای انتهایی گلدان که آب اضافیازآن به آرامی خارج گرددمطمئن شوید(اب نباید با سرعت خارج شود).از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنیدویا داخل زیر گلدانی(بین گلدان و زیر گلدانی)یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر