سلام دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کن

داودپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۰۷ امتیاز سوال: ۰
سلام دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید. از پیچ امین الدوله باغچه قلمه ای تهیه کردم و آن را در آب گذاشتم تا ریشه دهد اما اینجا دیدم که باید در خاک مناسب میکاشتم. آیا اکنون که 4 روز است آن را در آب قرار دادم میتوانم همان قلمه را به خاک منتقل کنم؟ من برای خاک پرلیت پیدا نکردم، ترکیب ماسه درشت با ورمی کمپوست برای قلمه مناسب است؟ برای گیاه درون باغچه هم میخواهم آهن بدهم، چه مقدار در یک لیتر آب باید بریزم؟

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۲
سلام
قلمه در آب روش مطمئنی نیست و ممکن است و
ممکن است پس از انتقال به خاک دچار مشکل شوند،اجازه دهید ریشه ها 4 تا 5 سانت رشد کنند و کمی متراکم شوند و سپس به خاک مناسب انتقال دهید و خاک حتما ضد عفونی شده باشد تا قلمه دچار بیماری قارچی نشود.(خاک را به مدت 20 دقیقه در ظرفی مثا قابلمه ریخته و با دمای 80 درجه حرارت دهید پس از سرد شدن استفاده کنید ) خاک مناسب برای قلمه ،ماسه یا پرلیت با ترکیب این دو با خاکبرگ هست .شما می توانید خاکبرگ +ماسه +مقداری کمی ورمی استفاده کنید .
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۲
کود آهن را به مقدار کم و در صورت نیاز به گیاهان بدهید مثلا هر یک تا دو ماه یکبار در فصل رشد ،حدود 2 گرم در یک لیتر آب (نصف قاشق چای خوری در یک لیتر آب )
داود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
از پاسخ سریع و کامل شما سپاسگزارم
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
موفق باشید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر