این پرسش در زیر مطلب راهنمای نگهداری و پرورش گیاهان آپارتمانی - کروتون مطرح شده است.

سلام

سامی معززپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۶ امتیاز سوال: ۰
من یه گیاه کروتن از نمایشگاه منطقه آزاد خریدم ، تقریبا 80 سانت داره ، به طور مرتب آب بش میدم و غبار پاشی هم میکنم اما نمیدونم چرا هر یکی دو روز یکی دو تا از برگاش میریزه . لطفا کمکم کنید

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
فاصله بین ابیاری با توجه به شرایط محیطی(دما،نور،رطوبت محیطی،وزش باد و...)نوع گیاه ونیزفصل سال متغیر است.
بهترین روش تعیین زمان مناسب برای ابیاری این است که سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید.. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
هر چند ماه یک بارسوراخ های زهکش ته گلدان را کنترل واز باز بودن سوراخهای انتهایی گلدان که آب اضافیازآن به آرامی خارج گرددمطمئن شوید(اب نباید با سرعت خارج شود).از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنیدویا داخل زیر گلدانی(بین گلدان و زیر گلدانی)یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است.
جلوی نوسان دما وسرما رو بگیرید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر