سلام<br />من اين گلدون رو چند سال پيش گرفتم پاجوش

مريم اسماعيليپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۹ امتیاز سوال: ۰
سلام
من اين گلدون رو چند سال پيش گرفتم پاجوشهاي زيادي زده بود من ميخواستم يكي از اينها رو جدا كنم اما مثل اينكه به جاي ريشه مثل حالت پياز دارن و از وقتي كه پاجوش رو جدا كردم بقيه دارن زرد ميشن بايد چيكار كنم كه ديگه بيشتر از اين خراب نشن
تصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

حسین امامی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۰۶ | امتیاز کاربر: ۲۰۶
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
با سلام
سانسوریا دارای نوعی ساقه زیرزمینی به نام ریزوم می باشد. برای تکثیر میتوان هر پاجوش را به همراه قسمتی از ریزوم در فصل بهار جدا کرده و در گلدان جدیدی کشت کرد.روش ساده دیگر گرفتن قلمه برگ از این گیاه می باشد که میتوان قطعاتی در حدود 8 سانتی متر از برگ تهیه کرد و در خاک شنی ریشه دار نمود.
از تمام شرایط گیاهتون باید با خبر بود.مثلا اینکه آبیاری آن چند روز یک بار انجام می شده است. (در تابستان هفته ای یک بار و در زمستان هر 3 هفته یک بار آبیاری را انجام دهید).حداقل دما 10 درجه و حداکثر آن 24 درجه برای این گیاه است.. شرایط مورد پسند گیاه را فراهم کنید.
موفق باشید
موفق باشید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر