نگهداری از گیاه اریکا

مجتبی نجفیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۳ امتیاز سوال: ۰
سلام
ضمن تشکراز سایت خوبتون،حدود یکماه قبل یه اریکا خریدم که از همون ابتدا نوک برگهاسوخته و پایین گل(روی ساقه جایی که از خاک بیرون میاد تا به بالا)دارای لکه های تقریبا سیاه و کوچک بود.با مطالعه سایت خوبتون حالت سوختگی برگ رو به بهبود رفته اما لکه های سیاه ساقه وجود دارند و دیروز چند تا حشره کوچک سفید رنگ تو خاکش پیدا کردم.توضیح اینکه همون ابتدا پس از خریداری گلدون و خاکشو برام تعویض کردند،فاصله از پنجره حدود چهارمتر،تقریبا بالای سرش یه هالوژن سفید هست،هفته ای یکبار آبیاری شده

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱

در ماهای سرد(در فصل پاییز که هوا رو به سردی می‌رود و به خصوص در فصل زمستان،) رشد گیاه هم کمتر شده و ممکن است به طور کلی متوقف گردیده باشد. در این فصل که هنگام استراحت گیاه است، تبخیر آب داخل خاک گلدان نیز کمتر می‌گردد. پس باید از میزان آبیاری آن کاسته و فواصل آن را زیادتر و از افراط در آبیاری آن خودداری نمود. مجدداً در فصل بهار و تابستان میزان آبیاری را بسته به نیاز گیاه افزایش دهید.
اجازه دهيد خاک گلدان در فاصله بين دو آبياري خشک و سپس آبياري نماييد، زهکش را بازديد فرماييد، آب زير گلداني را خارج نماييد.

در مورد افت یک قاشق کوچک سم حشره کش مانند دیازینون را در یک لیتر اب حل نموده وروی قسمت های الوده اسپره نمایید (به مقداری که تمام شاخ وبرگ به محلول سم اغشته شود.زیاده روی نکنید-لازم نیست تمام محلول استفاده بشه.فقط به قدر کفایت). مقداری رابه صورت ابیاری در خاک بدهید.این کار رادر صورت نیاز 3مرتبه وبعد از 7 روز تکرار نمایید. سعی کنید این کار را از زوایای مختلف انجام دهید تا به همه جای گیاه رطوبت برسد برسدونیز بهتر است که سمپاشی رادر مورد تمام گیاهان سالم وبیمار موجود در منزلتان انجام دهید.

برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر