با عرض سلام <br />مدت 4 ماه یا کمی بیشتر است که م

بهناز فرمدپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین امتیاز سوال: ۰
با عرض سلام
مدت 4 ماه یا کمی بیشتر است که من گلدان دراسینا مارگینیتا خریدم.از اول یکی از شاخه هایش کج بود حالا بیشتر شده این یک مشکل که نمی دانم چگونه درستش کنم.شرایط نگهداری گیاه من در ابوظبی در نور از پشت پرده تور با فاصله 3 متر از پنجره در دمای زمستان 21 درجه و 24 -25 درجه در تابستان است در زمستان هفته ای یکبار آبیاری و هر روز آب افشانی. تا به حال از هیچ کودی استفاده نکرده ام به نظرم خاکش همیشه مرطوب است ولی نوک برگهایش گاهی می سوزد و گاهی یکی دو برگش زرد می شود و می افتد خاکش هم همیشه ترک دارد روی خاکش هم یک چیزهایی مثل سنگ ریزه های سفید زرد می بینم که شاید قارچه!!!! الآن هم در شرایط به اصطلاح زمستان اینجا هستیم

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
در ماهای سرد(در فصل پاییز که هوا رو به سردی می‌رود و به خصوص در فصل زمستان،) رشد گیاه هم کمتر شده و ممکن است به طور کلی متوقف گردیده باشد. در این فصل که هنگام استراحت گیاه است، تبخیر آب داخل خاک گلدان نیز کمتر می‌گردد. پس باید از میزان آبیاری آن کاسته و فواصل آن را زیادتر و از افراط در آبیاری آن خودداری نمود. مجدداً در فصل بهار و تابستان میزان آبیاری را بسته به نیاز گیاه افزایش دهید.
اجازه دهيد خاک گلدان در فاصله بين دو آبياري خشک و سپس آبياري نماييد، زهکش را بازديد فرماييد، آب زير گلداني را خارج نماييد.
هر چند وقتیک مرتبه روی خاک را اصطلاحا سله شکنی کنید , خاک گلدان را خراش دهید(شخم سطحی) یعنی با وسیله‌ای مانند قاشق وچنگال روی خاک را خراشیده و شخم بزنید تا هوا و آب وارد خاک شود).خارج نشدن اب ویا سرعت زیاد در خروج اب از گلدان علامت سله بستن خاکه)
نور مستقیم شدید مضره
وبرای تقویت گیاه از کودهای کامل که دارای انواع مواد اصلی و میکروالمنت ها باشد هر ده روز یکباراستفاده شود.در فصول سردهر ماه یکباراستفاده گردد.(انواع مختلف ان در قسمت خاک وکود فروشگاه نیز معرفی شده اند).یک قاشق کوچک کود را در یک لیتر اب حل نمایید وبه صورت ابیاری به گیاه بدهیدومقداری از محلول را روی برگهای گیاه اسپره کنید.
احتمال وجود افت وبیماری هم هست
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر