فیکوس بنجامین

باران بارانپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۳ امتیاز سوال: ۰
با سلام و خسته نباشید.حدود یک ماه است یک بنجامین بلک خریدم.تا دو هفته اول هیچ خزانی نداشت و لی از ان به بعد تقریبا روزی 6 تا 10برگ میریزد و البته برگهای تازه  و جوانش!به تازگی دیدم  شته سفید هم داره.آبیاری هفته ایی یک بار با آب تصفیه هم دمای محیط،خاک برگ و نور متوسط رو به کم.دمای متوسط.لطفا اگه میشه راهنماییم کنید ممنون.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
تغعیر ونوسان در شرایط نگهداری گیاه مهمترین علت ریزش برگهاست(تغعیر در فاصله بین ابیاری،نور،حرارت محیط،جابجایی و....)
در هر نوبت ابدهی گیاه را سیراب کنید.مقداری به گیاه اب بدهید که تمام خاک را در بربگیرد وفقط مقدار اندکی از سوراخهای انتهایی گلدان خارج گردد(این مقدار را با تجربه میتوانید به دست اورید).و اب را از زیر گلدانی خارج نمایید.
هر چند وقتیک مرتبه روی خاک را اصطلاحا سله شکنی کنید , خاک گلدان را خراش دهید(شخم سطحی) یعنی با وسیله‌ای مانند قاشق وچنگال روی خاک را خراشیده و شخم بزنید تا هوا و آب وارد خاک شود.
باید گیاهتان را درمکانی با افتاب ملایم و فیلتر شده مانند افتاب پشت پرده توری قرار دهید
ویا گیاه را در مکانی با نور زیاد وغیر مستقیم قرار دهید
در مورد شته یک قاشق کوچک سم حشره کش مانند دیازینون را در یک لیتر اب حل نموده وروی قسمت های الوده اسپره نمایید (به مقداری که تمام شاخ وبرگ به محلول سم اغشته شود.زیاده روی نکنید). مقداری رابه صورت ابیاری در خاک بدهید.این کار رادر صورت نیاز 3مرتبه وبعد از 7 روز تکرار نمایید. سعی کنید این کار را از زوایای مختلف انجام دهید تا به همه جای گیاه رطوبت برسد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر