با سلام گل قاشقی من قبلا در جای کم نور بود و تقر

ریحانهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۳۷ امتیاز سوال: ۰
با سلام
گل قاشقی من قبلا در جای کم نور بود و تقریبا رشدی نداشت. از اواخر بهار گلدان رو در اتاقی که روزی چند ساعت آفتاب مستقیم داره گذاشتم و رشدش خیل خوب شد و برگ های جدید داد.
از دو سه هفته پیش روی سه تا از برگها لکه هایی به رنگ کرم (خیلی کم رنگ) ظاهر شده و برگ جدید هم نداده. دلیل این مشکل می تونه سردی هوا باشه؟ جای دیگه ای که هم نور کافی داشته باشه و هم سرد نباشه که من می تونم این گلدان رو به اونجا منتقل کنم به رادیاتور شوفاژ نزدیکه و گرمه. گرما به این گیاه صدمه نمی زنه؟
با تشکر

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
بله
به طور طبیعی با کاهش دما ونور در پاییز گیاهان دچار رکود وکمی رشد میشن وبه طور کلی تا هبار نباید ازش خیلی انتظار داشته باشید
دقت کنید گیاهان را در کنار شوفاژ و شومینه و بخاری و اجاق گاز، در کنار پنجره ای که باد از آن جریان دارد و در جایی که تابش مستقیم نور خورشید است و یا در محلی آفتابگیر، در مکان هایی که دارای جریان برق دائمی هست، مثل تلویزیون یا ترانس برق، نباید نگهداری کرد. زیرا این گیاه به شدت به همه اینها حساس هستند.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر