<font size="5">سلام وخسته نباشيد دو سال است ك

سهيلا جعفرپورپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۲ امتیاز سوال: ۰
سلام وخسته نباشيد دو سال است كه يك گل بنفشه آفريقايي صورتي دارم رشد خوبي دارد و برگهاي زيادي هم دارد ولي در اين دو سال فقط يك بار گل داده و رنگ گلها خيلي كم رنگ و ريز بودند وفقط سه تا گل داده بود چند ماه است كه ديگر از گل خبري نيست. وقتي خاك گلدان كامل خشك ميشود به آن از زير گلداني آب ميدهم ونور خوبي هم دريافت ميكند چه كار كنم كه گلهاي درشت و پررنگي بدهد.لطفا راهنمايي كنيد .با تشكر

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
در صورتیکه نور و کود دهی مناسب باشد در تمام سال این گیاه گل دارد .این گیاه برای گلدهی به نور خوب حدود 10 تا 14 ساعت در روز نیاز دارد.در نور کم دمبرگ ها دراز وبه سمت بالا کشیده شده و برگ ها تیره می شوند. گیاه از فرم پهن افقی خارج شده و به ندرت و به تعداد کم گل می دهد.
نور بیش از حد نیز موجب کاهش گلدهی می شود.
دمای مناسب برای گلدهی بنفشه آفریقایی 18 تا 25 درجه است. دمای بالا مانع گلدهی می شود.
رطوبت نسبی خیلی کم و خشکی هوا نیز گاه موجب خشک شدن غنچه ها میشود. در صورت خشکی بیش از حد هوا یک سینی پر از آب در نزدیکی بوته ها قرار دهید تا رطوبت نسبی افزایش یابد.جهت تقویت گیاه از کود کامل مخصوص بنفشه آفریقایی طبق دستور استفاده کنید.
سهيلا جعفرپور
اروميه | آفلاین | پست‌ها: ۲ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
با سلام وخسته نباشيد يك گلدان بنفشه آفريقايي دارم چند روز است با اينكه خاكش خيس بود ولي برگهاي آن پژمرده شده اند فكر ميكنم ابش زياد شده است ولي الان خاك آن كاملا خشك شده باز برگهايش درست نشده اند نوبت بعد من كي به آن آب بدهم تا ريشه گل پوسيده نشود .
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
بهترین زمان برای آبیاری بنفشه آفریقایی زمانی هست که خاک کاملا خشک شده و گیاه احتیاج زیادی به آب دارد ،ممکن است طوقه و ریشه در اثر آبیاری زیاد صدمه دیده باشند که در این صورت درمان مشکل است .برای اینکه کل گیاه را از دست ندهیداز برگ های سالم گیاه قلمه بگیرید .
یكي از روش هايي كه امروزه براي آبياري بنفشه آفريقايي مرسوم شده، استفاده از زير گلدانيِ گود است. در اين روش زير گلداني را از آب پر كنيد، بعد از پانزده دقيقه آب از راه منفذ كف گلدان جذب خاك مي گردد. بعد آب اضافي زير گلداني را خالي كنيد.
آبياري از بالا براي بنفشه افريقاي مناسب نيست زيرا ريزش آب روي برگ ها باعث پوسيدگي و رشد قارچ مي شود. از طرفي آبياري مداوم از پايين موجب تجمع نمک و املاح در سطح خاک و اطراف طوقه گياه خواهد شد که اگر ميزان نمک افزايش يابد موجب آسيب گياه و درنهايت پوسيدگي طوقه مي شود.به خصوص اگر کيفيت آب آبياري مناسب نباشد. براي جلوگيري از اين حالت مي توان هرازگاهي آبياري را از بالا ولي با دقت و جلوگيري از خيس شدن برگ ها - به خصوص عدم تجمع قطرات آب در قسمت مرکزي رشد گياه- انجام داد.د مثلا هر 3-4 بار آبياري از کف بايد يکبار از بالا آبياري نمايئد تا خاک شوره نزند.
براي آبياري بنفشه افريقايي بايد از آب ولرم ( هم دماي اتاق) استفاده کرد زيرا آب سرد موجب ايجاد شوک و فروافتادن گل ها و ايجاد لکه هايي روي برگ ها مي شود. اگر يک شب قبل از آبياري ظرف آب را در اتاق نگه داري کنيم دماي آن متعادل شده از طرفي کلر موجود در آب خارج مي گردد زيرا کلر اضافي موجود در آب آبياري براي بنفشه افريقايي زيان آور است.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر