خشک شدن بگونیا و حسن یوسف

طیبه رحیمیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۸ امتیاز سوال: ۰
زمستان 91 چند گیاه حسن یوسف خریداری کردم که تا یک ماه پیش حالشون خوب بوده ولی از یک ماه پیش تا حالا یکی دارن از قسمت پایین گیاه خشک میشن. قبل از این ها هم یک گل بگونیا عروس داشتم که اون هم به این ترتیب از دست دادم.
این گلها در گلخانه ای که در ظلع شرقی ساختمان قرار دارد با دمای حدود سی درجه و رطوبت متوسط و آبیاری هر سه روز یکبار نگهداری میشن.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سه عامل مهم باعث این عارضه میگردند. نور بسیار کم ویا افتاب تند وشدید، درجه حرارت بالا و خشکی دیدن ممتد گیاه.
فاصله بین ابیاری با توجه به شرایط محیطی(دما،نور،رطوبت محیطی،وزش باد و...)نوع گیاه ونیزفصل سال متغیر است.بهترین روش تعیین زمان مناسب برای ابیاری این است که سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید.. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
سوراخ های زهکش ته گلدان را کنترل واز باز بودن سوراخهای انتهایی گلدان وخروج اب اضافی از گلدان مطمئن شوید.از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنیدویا داخل زیر گلدانی(بین گلدان و زیر گلدانی)یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر