گل رز

مریم صالحیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۰ امتیاز سوال: ۰
گل رز باغچه ی ما بسیار ضعیف است و پای بوته آن پر از مورچه به طوریکه امسال اصلن گل نداد.لطفن راهنمایی بفرمایید.سپاس

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
وجود کورچه نشاند دهنده وجود شته در گیاهتان است
اگر فصل گلدهی فرا رسیده اما گلها تشکیل نمیشوند کمبود در نور و عادی نبودن طول روز و ساعات نورگیری، افراط در اضافه کردن مواد غذایی به خصوص ازت (نیتروژن، اوره)، هوای خشک،حمله تریپس‌ها وافات و یا فرا رسیدن هنگام تعویض گلدان میتواند از عوامل این عارضه باشد.
افراط در اضافه کردن مواد غذایی به خصوص ازت (نیتروژن، اوره)،باعث میشود گیاه وارد فاز زایشی وتشکیل گل نشود.بهتر است در این زمان از کودهایی با در صد نیتروژن کم استفاده شود
یک قاشق چای خوری سم حشره کش مانند دیازینون را در یک لیتر اب حل نموده وروی قسمت های الوده اسپره نمایید (به مقداری که تمام شاخ وبرگ به محلول سم اغشته شود.زیاده روی نکنید). مقداری رابه صورت ابیاری در خاک بدهید.این کار رادر صورت نیاز 3مرتبه وبعد از 7 روز تکرار نمایید. سعی کنید این کار را از زوایای مختلف انجام دهید تا به همه جای گیاه رطوبت برسد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر