کامیس پاریس

golnaz tajپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۶۴ امتیاز سوال: ۰

با سلام

بهمن ماه 91 یک کاج کامیس پاریس خریدم.محل ان بیرون در ورودی اپارتمان در راهرو کاملا نورگیر است هفته ای 1 الی 2 بار هم ابیاری میکنم البته روی سطح خاک را سنگ ریخته ام تا جلوی خشکی خاک را بگیرم. دراواسط بهار بدلیل گرمی هوا حشره زد که با راهنمایی شما سمپاشی کردم و خوب شد. اما الان حدود 2 هفته است که سر برگها و لابه لای برگهای ان دچار خشکی و حالت سوختگی قهوه ای رنگ پیدا کرده.نمیدانم چه کار کنم؟

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
این گیاه به گرمای شدید اخیر ،رطوبت کم محیطی،وافتاب تند وشدید حساسه
در شرایط گرما باید دفعات ابیاری را بیشتر وگیاه را در سایه افتاب قرار می دادید
golnaz taj
tehran | آفلاین | پست‌ها: ۳ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
اگر مرتب ابیاری کنم وتمام برگها را هر روز مرطوب کنم درست میشه؟چه کاری میتونم انجام بدم
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱

گیاهان به نگهداری ورسیدگی منظنم نیاز دارند
ابیاری زیاد هم مضر است وباید به اندازه باشد

اجازه دهيد خاک گلدان در فاصله بين دو آبياري کمی خشک و سپس آبياري نماييد، زهکش را بازديد فرماييد، آب زير گلداني را خارج نماييد.

در هر نوبت ابدهی گیاه را سیراب کنید .مقداری به گیاه اب بدهید که تمام خاک را در بربگیرد وفقط مقدار اندکی از سوراخهای انتهایی گلدان خارج گردد(این مقدار را با تجربه میتوانید به دست اورید).و اب را از زیر گلدانی خارج نمایید .
سعی کنید شرایط ثابت وایده ال رشد)ابیاری،رطوبت،دما،نور ؛خاک مناسب و...) که در قسمت معرفی گیاه توضیح داده شده را فراهم نمایید

برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر