انار زینتی

حامد امینپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵ امتیاز سوال: ۰
با سلام و خسته نباشید
نزدیک به یه هفته که یه انار زینتی گرفته ام که در راهپله که نور  خوبی داره نگهداری میکنم.روز اول بهش اب ندادن و گیاه پلاسیده شد به محض پلاسیده شدن آبیاری کردم و به حالت اول بازگشت ولی بعد از اون برگها  به سبز روشن مایل به زرد متمایل شد و گلش خشک شد هوا هم در راهپله گرم و خشک.گیاه از بین رفته؟

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۲
گرما ونورکم،رطوبت کم وخشکی محیط،ابیاری کم ونامناسب از علل احتمالی هستند
.برای تست زنده بودن گیاه با یک وسیله تیزابتدا خراشی کوچک در ساقه گیاه ایجاد نمایید واندکی پوست را کنار بزنید.در صورتی که زیر پوست سبز یا سبز مایل به زرد بود نشان دهنده زنده بودن گیاه شماست ،در غیر این صورت در مورد تنه این کار را انجام دهید تا از زنده بودن یا نبودن گیاهتان مطمئن شوید.در صورت زنده بودن گیاه وبا ایجاد شرایط ایده ال مجددا جوانه خواهد زد.
باید گیاهتان را درمکانی با افتاب ملایم و فیلتر شده مانند افتاب پشت پرده توری قرار دهید
بهترین روش تعیین زمان مناسب برای ابیاری این است که سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید.. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر