سوختگی نوک برگها

فرخ سرمستپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۸۱۷ امتیاز سوال: ۰
با سلام و احترام
اسپاتی من خوب و سرحال است فقط دو مشکل کوچک دارد:
1 - نوک برگها به میزان حدود چند میلیمتر سوختگی دارند.
2 - قبلا گلهای درشت و روی ساقه های بلند می داد ولی الان گلها کوچکتر و روی ساقه های کوتاه هستند به شکلی که از میان برگها خوب دیده نمیشوند.
لطفا روش تکثیر گیاه را هم توضیح دهید
سپاسگزارم

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
خشکی نوک برگ علل متعددی می تواند داشته باشد :مستقیم بودن نور،بالا بودن دما و کمبود رطوبت ،کمبود مواد غذایی.روزانه روی برگ ها را با آب بدون املاح اسپری کنید ، قبل از اینکه خاک رطوبتش را از دست دهد آبیاری کنید ،کاملا سیراب کنیدتا چند قره آب اضافی از زیر گلدان خارج شود.دما را کمی خنک تر کنید و هر دو هفته یکبار با کود کامل مایع گیاه را تقویت کنید.
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
اسپاتی فیلوم را می توانید با مراقبت زیاد، ازاواسط تا اواخر بهار، تکثیر کنید. از توده های متراکم گیاه می توانید تعدادی گیاه جدید به دست آورید. خاک اطراف ریشه را کاملا مرطوب کنید و به آرامی پاجوشهای موجود در کنار گیاه مادری را، که حداقل ۳ تا ۴ برگ دارند، جدا کنید. اگر تعداد برگها کمبود، سعی کنید آنها را در حالیکه متصل به پاجوشهای بزرگتر هستند، جدا نمایید. برای قطع ریزومها، از چاقوی تیز استفاده کنید. سعی کنید هر گیاه جدید، همراه ریشه نیرومند و فعالی باشد. هریک را جداگانه در گلدانی با قطر دهانه ۱۱ سانتیمتر بکارید. گیاه جدید را برای چند هفته با کیسه پلاستیکی شفاف بپوشانید و وقتی رویش جدید آغاز گردید، پوشش را بردارید. گلدانها را در دمای ۲۰ تا ۲۱ درجه سانتیگراد و نور کافی قرار دهید و گاهی با آب ولرم مه پاشی کنید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر