این پرسش در زیر مطلب راهنمای نگهداری و پرورش گیاهان آپارتمانی - بامبو مطرح شده است. با سلام و خسته نباشید 5 سال پیش یک بامبو خریدم،ت پرسیده شده توسط: majid r ۲۲ تیر ۱۳۹۲، ساعت ۱۵:۵۴ وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۰ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × با سلام و خسته نباشید5 سال پیش یک بامبو خریدم،تا الان خدا رو شکر رشدش خوب بوده و لی الان ارتفاع برگها از اولین تا اخرین برگ بیش از 1 متر شده و برگای لالایی هم کوچکتر از پایینی ها هستن، اخیرا هم متوجه شدم از محل اولین برگ یک جوانه در حال رشده، چه کار کنم، باید قلمه بزنم؟ اگر بله، از کجاش؟
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲ پاسخ منتخب ۲۵ تیر ۱۳۹۲، ساعت ۱۴:۴۸ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × بله.هرس كردن را با بريدن مقدار كمي از ساقه بامبو شروع كنيد و بعد از برش اول اگر باز هم لازم بود ميتوانيد يك قطعه كوچك ديگر از بامبو را از ساقه جدا نمائيد. برگها و جوانههاي بامبو تا زماني رشد ميكنند كه ارتفاع، وزن و ضخامت ساقه بامبو به حد نرمال باشد، به همين دليل است كه گياه بامبو وقتي بيش از حد بلند و سنگين شود نياز به هرس شدن پيدا ميكند.بهتر است قلمه را از 2 تا 5 سانتي متر از زير گره ساقه جدا كنيد. گره اولين جايي است که جوانه بامبو از آنجا بوجود آمده است. اين منطقه وقتي از ساقه جدا شود به زودي ريشه مي دهد و گياه جديدي بوجود مي آيد. به همين دليل مهم است که آن را طوري کوتاه کنيد تا جوانه گره کاملا دست نخورده باقي بماند. قسمت بالاي قلمه را با چسب مخصوص يا شمع بپوشانيد.
majid r آفلاین | پستها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱ نظر کاربر ۲۵ تیر ۱۳۹۲، ساعت ۱۹:۲۳ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × با سلامممنون از پاسختون، ولی من درست متوجه نشدم، اگه از محل اولین برگ ببرمش که اون وقت یه ساقه بلند و پر ریشه دارم که هیچ برگی نداره و یک ساقه بلند پر برگ که هیچ ریشه ای نداره! لطفا راهنمایی ایم کنین، ببخشید که من آماتورم!
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲ پاسخ کارشناس ۲۶ تیر ۱۳۹۲، ساعت ۱۳:۴۷ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × ساقه ای که برگ دارد را در آب قرار دهید تا مجددا ریشه بزند آب ظرف نیز هر دو هفته یکبار تعویض شود خود ظرف هم خوب ضد عفونی کنید و خشک کنید و تا 5 سانتی انتهای ساقه بیشتر آب نریزید .آب 24 ساعت در دمای محیط مانده باشد.ساقه ای که هم هیچ برگی ندارد پس از برش جوانه های خفته آن بیدار شده و برگ ها ی جدید می زنند.اطراف ظرف را نیز با یک پارچه بپوشانید تا ریشه زایی بهتر صورت گیرد.