فیکوس بنجامین

ملیحه سپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۹ امتیاز سوال: ۰
باسلام. گیاه بنجامین من بعد از اینکه سم دیازنین زدم تا دو سه هفته ای خوب بود و شروع به دادن برگ های جدید کرده بود ولی نمیدونم چی شد که یکی از شاخه هایش از پایین تا بالا ابتدا برگ هایش پژمرده شدن و در اخر کل ان شاخه خشک  خشک شد! گیاه من کلا سه شاخه دارد و دوشاخه دیگر الان خوب هستند و سومی خشک شده. دوشاخه باقی مانده ابتدا برگ های جدید میدادن ولی رشد انها دیگر متوقف شده و برگ های تازه ای که میدادن در همان ابتدا و کوچکی خشک میشوند و میریزند.علت چیست؟ در همان جای قبلی است و به هیچ وجه جایش راتغییر نداده ام.فقط گلدانش را عوض کردم (حدود یک ماهی است) چون احساس کردم جایش تنگ است و در زیر گلدانیش سنگ ریزه گذاشته ام و همیشه مرطوب است.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
دو احتمال اصلی وجود دارد.تعویض گلدان نادرست ویا زیاده روی در مصرف سم
باید دقت شود در هنگام تعویض ،خاک اطراف ریشه جدا نشود. .باید توپ ریشه(ریشه وخاک اطراف ان )را به ارامی وبدون اسیب دیدن ا زگلدان در اورده وان را در گلدان بزرگتری(یک یا دوسایز)قرار داده وفاصله بین توپ ریشه وگلدان را با خاک(ترکیب ان با توجه به نوع گیاه تعیین میگردد) جدید پر نمایید شما باید خاک اطراف ریشه را خوب بفشارید تا منافذ موجود در خاک پر شود وبلافاصله سیر ابیاری شود.
در دادن مواد شیمیایی باید دقت شود که زیاده روی نشود.در صورت زیاده روی در مصرف کود وسموم شیمیایی باعث ایجاد مسمومیت در گیاه میشوید. مقدار صحیح مصرف حدودا یک قاشق(2-3گرم) چای خوری را در یک لیتر اب حل نمایید وبه صورت ابیاری هر 2 هفته یکبار به گیاه بدهید
برای رفع اثرات مسمومیت گلدان را به حمام برده وگلدان را در ظرف بزرگتری حاوی اب (مانند وان)قرار دهید تا کل سطح خاک را در بر بگبرد وبه طور کامل از اب اشباع شود ودیگر حباب اکسیژنی از ان خارج نشود(حدودا 20 دقیقه)سپس گلدان را خارج کنید تا اب اضافی از سوراخ های انتهایی خارج گردد.اگر روی برگها هم سمپاشی کرده اید باید با شستشوی برگها اثرات سم را کم کنید. بااین عمل فقط جلوی گسترش عارضه را میگیرید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر