بونسای بادام پرسپولیسی

مهتاب شیبانی شادپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۴۵ امتیاز سوال: ۰

عکس بونسایم را برایتان می گذارم و ازتون خواهش میکنم کمکم کنید تا زود تر به روزای قشنگش برگرده .

آیا دادن سم از رشدش هم جلوگیری می کنه ؟اگر نگهداری مناسب باشه چه مدت طول می کشه که به طراوت قبلی برسه ؟زهکشی چطور باید باشه

تصویر پرسش و پاسخ گیاه تصویر پرسش و پاسخ گیاه تصویر پرسش و پاسخ گیاه تصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام.برای تست زنده بودن گیاه با یک وسیله تیزابتدا خراشی کوچک در ساقه گیاه ایجاد نمایید واندکی پوست را کنار بزنید.در صورتی که زیر پوست سبز یا سبز مایل به زرد بود نشان دهنده زنده بودن گیاه شماست ،در غیر این صورت در مورد تنه این کار را انجام دهید تا از زنده بودن یا نبودن گیاهتان مطمئن شوید.در صورت زنده بودن گیاه وبا ایجاد شرایط ایده ال مجددا جوانه خواهد زد..مواردی که میتواند به تشخیص کمک کند را ذکر نکردید.لطفابرای اینکه جواب دریافت کنید توضیحات کاملی در مورد فاصله بین ابیاری ها ومیزان اب استفاده شده در هر ابیاری شهر محل نگهداری گیاه و.شرایط دمایی و.رطوبت محیط.مقدار نور دریافتی گیاه(افتاب مستقیم ویا نور غیر مستقیم)ومقدار ساعت در یافت نور،وضعیت ونوع خاک وکودهی واخرین زمان تعویض خاک.کود وسموم شیمیایی استفاده شده ومقداردقیق مصرف انها .وموارد مشکوک و... ارایه نمایید
مهتاب شیبانی شاد
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۹ | امتیاز کاربر: ۳
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰

گیاهم هنوز زنده هست حتی کوچکترین ساقه اش .

مدت یک سال که بونسای را هدیه گرفتم 2ماه اول خوب رشد میکرد ولی بعد از اون هر چند وقت برگریزی داشت اما جوانه هم زیاد داشت ولی این دفعه همه برگها خشک شد حتی جوانها .

آبیاری :هرشب به صورت سیر آب/در طول روز 3تا4بار مهپاشی /نور:به فاصله 5/1متر از پنجره شمالی وفاصله 5/1متر بالای گیاه لامپ آفتابی به مدت 4تا5ساعت روشن هست /هر15تا20 روز کودبه مقدار آبیاری (مشخصات کود:مایع . قهوه ای رنگ . که بوی قهوه تلخ میده .  روش مصرف :3سی سی آن را با 5/1لیترآب مخلوط میشود)روش دوم استفاده (2قطره آن را با مقدار آبی که به گیاه میدهم مخلوط میکنم و زمان کوددهی به گیاه میدهم )قبل از برگریزی کامل گیاه 2آفت روی گیاه نشسته بود 1.حشره ای که لاک داشت و قهوه ای رنگ بود و به تنه درختچه می چسبید2.نارنجی رنگ و پورزدار که گاهی هم پنبه ای میشد که روی برگها مینشست. که همه را با دست گرفتم الان هیچ حشره ای نیست هر روز چک می کنم . برگهای آخریش خشک می شد و لوله می شد اگه بازم لازم سم استفاده کنم لطفا معرفی کنید چون تا حالا استفاده نکردم . این مدت خاک گلدان عوض نشده ولی تازگی کمی خاک معمولی روی خاک قبلی ریختم.هر بار که کودبه گیاه می دادم ابتدا خیلی خوب رشد میکرد ولی بعد از 10 روز یکم برگریزی داشت و شاخها زیادی بلند می شدن و فاصله برگها زیاد مشد گاهی شاخهای بلند را کوتاه میکردم گاهی هم نه اما در هر صورت بازم برگریزی ادامه داشت (با قیچی معمولی آیا سرهر شاخه را بعد از هرس باید چرب کنم ؟)تصویر پرسش و پاسخ گیاه   اگر توضیحاتم کامل نیست بهم بگین تا کاملش کنم .واقعا ممنونم از وقتی که میگئارین

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
شما باید به شرایط نگهداری ادامه دهید و هر گونه مورد مشکوک مثل مشاهده آفت در خاک ساقه و ...پوسته پوسته شدن تنه و...را زیر نظر بگیرید.و منتظر پشت سر گذاشتن این تنش وارد شده که به هر علتی می تواند باشد،باشید تا مجددا برگ های جدید ظاهر شوند.نور و آبیاری گیاه خیلی مهم هست.
گلدان بنسای معمولا دارای یک سینی زهکشی برای خروج آب اضافی هست ،اگر چنین نیست چند دقیقه پس از آبیاری مقداری گلدان را کج کنید تا آب اضافی از گلدان خارج شود.تشخيص به موقع زمان آبياري به ما کمک مي‌کند تا گياهي سالم داشته باشيم و اصولا بايد گياه را زماني آب داد که به آن نياز داشته باشد. يکي از بهترين روشهاي تعيين زمان آبياري بررسي وضعيت رطوبت خاک گلدان بونساي است. سطح خاک بونساي را بررسي کنيد و ببينيد که خشک است يا خير ؟ معمولا زماني که خاک خشک است رنگ آن روشن‌تر مي‌شود. همچنين وزن بونساي در صورت خشک بودن خاک و نياز آن به آب سبک‌تر است. روش ديگر فشار دادن سطح خاک با دست است. اگر خاک مرطوب باشد آنرا با پوست دست خود احساس خواهيد کرد. اما اگر رطوبت خود را از دست داده باشد رطوبتي با پوست دست احساس نمي‌شود. يکي از روشهاي ديگر براي تشخيص ميزان رطوبت بستر خاک بونساي استفاده از چوبهاي غذا خوري ژاپني Chopstick است. اين چوبها را مي‌توان در خاک گلدان البته در جايي نزديک لبه گلدان که به ريشه ها نيز آسيب نرسد، فرو کرد و بعد از 20-15 دقيقه آنها را بيرون کشيد. اگر بر روي چوبها رطوبت مشاهده کرديد نياز به آبياري نيست. اما زماني که با هر يک از روشهاي ياد شده متوجه کمبود ميزان رطوبت در خاک گلدان شديد زمان مناسبي براي آبياري خاک بونساي است.در هر آبيار ي کاملا گياه را سيراب کنيد تا چند قطره آب اضافه از زير گلدان خارچ شود.آب آبياري را 24 ساعت کنار بگذاريد تا فاقد کلر و فلورايد شود.هرس را با قیچی تمیز و ضد عفونی شده انجام دهید.کود دهی را هم هر یک ماه یکبار انجام دهید.
مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
ابیاری را کمتر کنید.فاصله بین ابیاری با توجه به شرایط محیطی(دما،نور،رطوبت محیطی،وزش باد و...)نوع گیاه ونیزفصل سال متغیر است.
با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
ابیاری قبل از خشکی کامل خاک انجام شود.برای تقویت گیاه از کودههای کامل مخصوص بن سای استفاده شود.سوراخ های زهکش ته گلدان را کنترل واز باز بودن سوراخهای انتهایی گلدان وخروج اب اضافی از گلدان مطمئن شوید. از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنید ویا داخل زیر گلدانی (بین گلدان و زیر گلدانی) یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد. این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است.مهمترین نکته برای نگه داری گیاهان این است که شرایط ثابتی را برایش فراهم نموده واگر جایی را برای قرار دادنش انتخاب کردید دیگر جایش را عوض نکنید تا همیشه شاداب بماند.
مهتاب شیبانی شاد
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۹ | امتیاز کاربر: ۳
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰

نارگیل عزیز متشکرم از راهنمائهاتون جای گلدان ثابت هست ولی فکر کنم آبیاری یکم  زیاد بوده باشه از این به بعد با شرایطی که شما فرمودین انجام میدهم .

یک مسئله دیگه زمان سفر زیر گلدان را پر آب میکنم تا گیاه بی آب نماند آیا این کار موجب برگریزی شده البته آخرین باردر تعطیلات نوروزی ین کارو انجام دادم .

ممنون میشم روش درست آبیاری در هنگام سفر را هم بفرمایید.

با سپاس فراوان از دوستان

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
ماندن آب بیش از 15 دقیقه در پای گلدان باعث کمبود اکسیژن و خفگی ریشه می شود در هنگام سفر از دستگاه هایی استفاده کنید که آب را قطره قطره به پای گیاه می رساند(دستگاه آبیاری اتوماتیک) و مناسب برای آبیاری بونسای نیز هست.
مهتاب شیبانی شاد
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۹ | امتیاز کاربر: ۳
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
سلام
اگرگیاه دچار خفگی ریشه شده باشد چکاری باید انجام بدهم ممنون چون 2،3روزی کف گیاه کاملا در آب بوده
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
شما پس از ماندگاری آب تست زنده بودن را در مورد گیاهتان انجام دادید و خوشبختانه جان سالم به در برده است فقط به روند نگهداری طبق توصیه ها ادامه دهید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر