<div align="right"> <span style="backgro

taha akbarzadehپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۷ امتیاز سوال: ۰
باسلام گیاه حسن یوسف صورتی مایل به قرمزی دارم که فقط گل می دهد ولی اصلا رشد نمی کند و برگهای آن آویزان است و شادابی و تازگی ندارد دو روز یکبار آب میدم وهمچنین غبار پاشی هم می کنم و در بالکن رو به شمال گذاشته ام .چکار کنم گیاهم شاداب و رشد داشته باشد متشکرمه

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
در هر نوبت ابدهی گیاه را سیراب کنید .مقداری به گیاه اب بدهید که تمام خاک را در بربگیرد وفقط مقدار اندکی از سوراخهای انتهایی گلدان خارج گردد(این مقدار را با تجربه میتوانید به دست اورید).و اب را از زیر گلدانی خارج نمایید .
بهتر است از اب تصفیه شده که 24 ساعت در محیط بوده و هم دمای محیط است برای آبیاری استفاده شود، هرگز با آب سرد آبیاری نکنید .با این کار کلر وفلوراید موجود دراب که برای گیاه مضر است نیز از بین میرود.

هر چند وقت یک مرتبه روی خاک را اصطلاحا سله شکنی کنید , خاک گلدان را خراش دهید(شخم سطحی) یعنی با وسیله‌ای مانند قاشق و چنگال روی خاک را خراشیده و شخم بزنید تا هوا و آب وارد خاک شود.
این گیاه برگ زینتی بوده ومعمولا به دلیل زیبایی برگهایش نگه داری میشود وگلهای ان ارزش زیبایی چندانی ندارند وبرای رشد بهتر وزیبایی بیشتر گیاه بهتر است گلهایش را حذف نمایید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر