گیاه بونسای

آمنه فخارزادپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۸ امتیاز سوال: ۰
با سلام
من 4روز پیش 1گیاه بونسای نارونبا قد حدود 15تا 20 سانتی متر خریداری کردم
شب اول فقط 1برگ زرد داشت
اما الان بعد از 3تا 4روز حدود 30 برگ زرد دارد.الان با توجه به این که منزل نیم طبقه است و نور بسیار کم دارد و آشنایی کم من با این گیاه و این که این گیاه  از موقع خرید سیم بندی دارد چند سوال دارم
1-زردی برگها بخاطر جابجایی این گیاه است یا رسیدگی نادرست من؟
2-در سایتی خواندم که نور لامپ فلورسنت هم برای بونسای مناسب است.اگر روزی 2 الی 3 ساعت در بالکن زیر نور غیر مستقیم خورشید باشد و بقیه روززیر مهتابی آیا درست است؟
3-آیا لازم است به این گیاه غیر از آب چیز دیگری داده شود و اگر پاسخ مثبت است چی و با چه زمانبدی؟
4-برنامه آب دادن این گیاه چگونه باید باشد؟هر روز یا 1روز در میان؟با آب پاش یا مسقیم؟
5-آیا لازم است این گیاه را هرس کنم؟
6-البته میتوانم این گیاه را کل روز در بالکن بگذارم اما با توجه به این که شاغل هستم و تا عصر منزل نیستم از اثرات وزیدن احتمالی بادهای شدید و پرندگان یا حیواناتی مثل گربه یا حشرات نگران هستم.لطفا من را راهنمایی کنید
7-اگر امکان دارد نام یک کتاب جامع را در مورد این گیاه به من بگویید

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
وارد شدن تنش به گیاه پس از جابجایی وانتقال وتعویض گلدان و...تا حدی طبیعی است وبه صورت ریزش برگها و گلها،عدم طراوت ورشدو... بروز میکند وبه مرور وبا عادت کردن گیاه به شرایط محیطی جدید کمتر شده واز بین میرود..سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید.. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
ابیاری قبل از خشکی کامل خاک انجام شود.نور مصنوعی لامپ کم مصرف خوب است ولی کیفیت نور طبیعی را ایجاد نخواهد کرد وبهتر است از ترکیب نور لامپهای زرد وسفید در فاصله حدود نیم تا یک متری گیاه به مدت حداقل 5-6 ساعت استفاده گردد.جابجایی مکرر اصلا برای گیاه مناسب نیست.مهمترین نکته برای نگه داری گیاهان این است که شرایط ثابتی را برایش فراهم نموده واگر جایی را برای قرار دادنش انتخاب کردید دیگر جایش را عوض نکنید تا همیشه شاداب بماند.برای تغذیه ی بنسای لازم است از کودهای مخصوص بنسای و -طبق دستور مصرف- استفاده شود. این گیاه مانند گیاهان دیگر نمی تواند مواد مورد نیاز خود از طریق تجزیه ی کود های حیوانی و گیاهی بدست آورد.
کود مخصوص بن‌سای در فروشگاه‌ سایت نیز عرضه می‌شود (bonsai food) راتهیه و طبق دستور روی بسته از آن استفاده کنید.
درحال حاضر تا سال بعد نیاز یبه هرس نیست.
حداقل سه چهار عنوان کتاب خوب در این مورد وجود دارد.
کتاب بنسای آقای اسماعیل پیش بین نشر آییژ
بون‌سای گرمسیری و نیمه گرمسیری – اصول و روشهای پرورش درختان مینیاتوری – حمید احمدیان و اکبر حسنی – نشر دانش نگار
۱۰۱ نکته اساسی در پرورش بونسای – دکتر عبدالله حاتم زاده – دانشگاه گیلان
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر