پرورش بنسای پرسیده شده توسط: علیرضا ع ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ساعت ۱۵:۰۶ وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۳ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × سلام بر شما دوست کارشناس خودم. امیدوارم که دنیا به کامتان باشد. عید امسال آزالیای با ارتفاع 30سانتی متر خریداری کردم. سئوالی که از شما بزرگوار دارم این است که: آیا میتوانم این گیاه زیبا را به بنسای تبدیل کنم؟ چگونه؟ ببخشید که با انبوه سئوالاتم باعث زحمت شما میشوم. بنده را عفو کنید. متشکرم
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱ پاسخ منتخب ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ساعت ۱۶:۰۵ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × سلاماول به شما توصیه می کنم کتابی در مورد بنسای تهیه کرده به دقت مطالعه کنید و سپس شروع کنید کتاب بنسای اثر اسماعیل پیش بین کتاب خوبی برای شروع هست ،کارهایی که شما باید انجام دهید هرس برگ شاخه و ریشه و فرم دهی ،انتقال به گلدان کوچک تر و ....هست : هر سال در ابتدای بهار برای کوچک شدن برگها باید عمل هرس ریشه را انجام دهید.در صورتی که با اصول هرس اشنا هستید طبق برنامه ای منظم باید ریشه ها را هرس نمایید. اگر از نظرريشه ضعيف است، آن را بكاريد و تا يك سال هرس نكنيد،اگر ريشه زيادي دارند، از كل ريشه 3/1 آن را از اطراف هرس كرده و در گلدان مناسب قرار دهيد.دقت كنيد در هرس ريشه ها زياده روي نكنيد.در فصول آينده باز هم هرس را با احتياط بيشتري تكرار كنيد. دقت کنید تمام خاک اطراف ریشه نریزد وتا حد ممکن با ریزش کمتر کار هرس را انجام دهید.برای اینکه بونسای شما همیشه سالم باشد فقط به این نکته توجه داشته باشید که هرس کردن را از یاد نبرید اما خیلی مراقب باشید که باعث زخم شدن ساقه و یا خراش آن نشوید..در هر انتقال حذف مقداری از ریشه ها و رویش ریشه های جدید باعث خواهد شد که مواد به مقدار لازم ( نه بیش از حد ) جذب کند و رشد نموده و از اندازه هایی که مورد نظر ماست بزرگتر نشود.
علیرضا ع تهران | آفلاین | پستها: ۱۱ | امتیاز کاربر: ۶ نظر کاربر ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ساعت ۱۲:۱۱ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × سلام. از توضیح بسیار جامع شما متشکرم.