بن سای

یاسر منوچهریپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۳ امتیاز سوال: ۰
سلام. می خواستم بدونم که بن سای رو چه طور تولید می کنن؟ اگر بخواهیم روش تولیدش رو یاد بگیریم چه باید کرد.؟ ممنون می شم که راهنماییم کنید.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
بن سای یک روش است که با کوتاه کردن ریشه وهرس شاخ وبرگ گیاه را کوچک ومیتیاتوری میکنند.بهتر است کتابهای نگه داری بن سای را مطالعه نمایید. حداقل سه چهار عنوان کتاب خوب در این مورد وجود دارد.
کتاب بنسای آقای اسماعیل پیش بین نشر آییژ
بون‌سای گرمسیری و نیمه گرمسیری – اصول و روشهای پرورش درختان مینیاتوری – حمید احمدیان و اکبر حسنی – نشر دانش نگار
۱۰۱ نکته اساسی در پرورش بونسای – دکتر عبدالله حاتم زاده – دانشگاه گیلان
بله.کتب زیادی وجود دارد.مانند کتاب تکثیر ،پرورش ونگهداری گلهای اپارتمانی ا انتشارات سپهر
ی م
بندر گز | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
ممنون از راهنمایی توندر مورد نوع خاک آلوورا اطلاعاتی دارید؟ که بافتش باید چه طور باشه؟
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
گیاه آلوئه ورا در هر نوع خاکی قابل رشد است. شرایط ایده آل خاک برای برای پرورش آلوئه ورا،خاکی شل،با حاصلخیزی متوسط و زهکشی بالا مورد نیاز است.شما می توانید هر مخلوط با کیفیت تجاری را با اضافه کردن ماسه دانه درشت،پرلیت، یا سنگریزه های گرانیت را در گلدان قرار دهید.از گلدان خیلی بزرگ برای کاشت آلوئه ورا استفاده نکنید.وقتی که از خاک کود داده شده برای کاشت آلوئه ورا استفاده می شود،فقط لازم است که یکبار و در فصل بهار به آن کود داده شود. فقط از کود رقیق (آبکی) و یا از نوع نیمه قوی(10-40-10) برای این کار استفاده کنید.چنانچه، خاک ،حاصلخیز نیست،باید کود نیمه قوی را در هر ماه یکبار از ابتدای فصل بهار تا آخر تابستان،به گیاه داد.کودهای ارگانیک و یا کودهای گرم را برای گیاهان کاشته شده در محیط بیرون،می توان استفاده کرد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر