باسلام .من یک گلدان گل سنگ 2ماه پیش خریدم.هر یک ر

علی دستجردیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۰۵ امتیاز سوال: ۰
باسلام .من یک گلدان گل سنگ 2ماه پیش خریدم.هر یک روز در مبان آبش میدم و پشت پنجره میزارمش .خالهاش تغییر نکرده فقط سر برگهاش سوخته و بیحال شده چیکار کنم؟

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سیاه و سوخته شدن نوک برگها معمولا در اثر کمبود رطوبت هوا. کمبود آبیاری.نور وگرمای زیاداتفاق می‌افته. شما باید ببینید کدام اینهاست.درسته که این گیاه نور دوست است ولی افتاب تند وشدید بویژه در مورد گیاهانی که قبلا در شرایط نور معمول واپارتمان بوده اند مضر است وباعث بروز مشکلاتی میشود. باید گیاهتان را درمکانی با افتاب ملایم و فیلتر شده مانند افتاب پشت پرده توری قرار دهید ویا گیاه را به مکانی روشنتر با نورغیر مستقیم منتقل نمایید.فاصله بین ابیاری با توجه به شرایط محیطی(دما،نور،رطوبت محیطی،وزش باد و...)نوع گیاه ونیزفصل سال متغیر است.سطح خاک را به اندازه 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی را بررسی نمایید.. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید.
ابیاری قبل از خشکی کامل خاک انجام شود.سوراخ های زهکش ته گلدان را کنترل واز باز بودن سوراخهای انتهایی گلدان وخروج اب اضافی از گلدان مطمئن شوید. از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنید ویا داخل زیر گلدانی (بین گلدان و زیر گلدانی) یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد. این کار در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر