گل كاغذي

محمدرضا بيگپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۰۳ امتیاز سوال: ۰
سلام
من چند سال پيش گل كاغذي توي باغچه كاشتم، شرايط خيلي سختي رو اين بيچاره ها گذروندن! بي آبي و سرما و نرسيدن، از اول بهار شروع كردم به مرتب كردن باغچه، شاخه ها دوباره برگ در آوردن ولي بعضي از شاخه ها خشكن! چطور بايد شاخه ها رو هرس كرد كه بيشتر سبز باشن؟ و براي گل دادنشون چكار بايد كرد؟ وآبياريشون چطوري بايد باشه؟
ضمنا كنار اين گل كاغذي رز دارم، چه كنم كه برنامه كم وزياد آبياري اينا قاطي نشه؟
باتشكر-قم

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
شما باید اواسط زمستان یک سوم شاخه ها را حذف کنید ،با یک قیچی باغبانی تمیز شاخه های خشک را حذف کنید و هرس بعدی را بعد از پایان گل دهی انجام دهید تا مجددا شاخه های نو بیآورد .
به این دلیل که گل کاغذی در روی شاخه های جوان و در راس آن شکوفا میشود .
گل کاغذی در مهرماه نیز گل فراوانی می دهد.کود مورد نیاز این گیاه را می توان به میزان ۲ گرم کود کامل در لیتر،هر هفته، از فروردین تا مهر ماه، مورد استفاده قرا داد. آبیاری :به جز در مواقعی که گیاه روی گل هست و نیاز به آبیاری بیشتری دارد سطح خاک در فاصله دو ابیاری خشک باشد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر