کپک زدن خاک

محسن سلیمیانپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۴۲۰ امتیاز سوال: ۰

باعرض سلام خدمت شما دوستان عزیز

بااستفاده از خاکی که از فروشگاه گل فروشی  تهیه کرده بودم ،گلدان چند تا از گلهایم راتعویض کردم ،بعد از 2روز متوجه شدم روی خاک گلدان کپک های سفید رنگ وجود دارد می خواستم علتش را بدونم واگر برای گل زیان آور می باشد چگونه این  مشکل رابرطرف کنم .باتشکر فراوان از شما

پاسخ کوتاه نارگیل
کپک سفید روی خاک معمولاً از رطوبت زیاد، تهویه کم و خاکِ خیلی آلی/آلوده به اسپور قارچ می‌آید. اغلب برای گیاه خطر جدی ندارد، اما نشانه آبیاری زیاد است و می‌تواند زمینه‌ساز پوسیدگی ریشه شود. راهکار: ۱–۲ سانتی‌متر سطح خاک را بردارید و دور بریزید، آبیاری را کمتر کنید (وقتی ۲–۳ سانت بالای خاک خشک شد آب دهید)، زهکش گلدان را چک کنید، سطح خاک را کمی زیر و رو و نور غیرمستقیم/جریان هوا را بیشتر کنید.

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
این کپکها احتمالا قارچ باشد .شما باید خاک را قبل از استفاده استریل میکردید.یک قاشق چای خوری قارچ کش(مانکوزب)را در یک لیتر اب حل نمایید.مقداری رابه صورت ابیاری در خاک بدهید ومقداری را هم رو ی قسمت های الوده گیاه اسپره نمایید(به مقداری که تمام شاخ وبرگ به محلول سم اغشته شود.زیاده روی نکنید).این کار را 3مرتبه وبعد از 7 روز تکرار نمایید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر