سلام<br />یک لیندا دارم که خیلی بزرگ شده کنارش 4

ریحانه خسرویپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۳۹ امتیاز سوال: ۰
سلام
یک لیندا دارم که خیلی بزرگ شده کنارش 4 تا پاجوش بزرگ داره و جدیدا هم یک پاجوش دیگه هم  داره در میاره.
نوک برگ های گیاه قهوه ای میشد از گلفروشی پرسیدم گفتن طبیعی اما جدیدا برگ های پایینی گیاه کاملا خشک میشه البته خیلی زیاد نیست هر ماه حدودا 6 برگ.
هفته ای یک بار کامل سیرابش می کنم و نور گیاه هم متوسط
ایا باید پاجوش های گیاه رو قطع کنم و ایا این خشک شدن برگ ها طبیعی؟

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
گیاه را با فاصله از منبع گرمایی قرار دهید احتمالا دمای محیط نگهداری بالاست ، دما را روی 16 درجه نگه دارید روی برگ ها را با آب ولرم اسپری کنید.پاجوش ها را جدا کرده و تکثیر کنید.در بهار گلدان را یک درجه بزرگ تر کرده و خاک جدید جایگزین خاک قبلی کنید فقیر شدن خاک از مواد غذایی دلیل دیگر خشک شدن برگ هاست.برای گیاه کود مایع تهیه کرده و یک بار گیاه را تغذیه کنید.
ریحانه خسروی
مشهد | آفلاین | پست‌ها: ۳ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
ممنونم از توضیحاتتون میشه شیوه قلمه گیری از لیندا رو توضیح بدید.
در مورد دما هم که فرمودید من توی خونه گیاهان زیادی دارم که هر کدوم نیاز دمایی متفاوتی دارن تقریبا همه در یک مکان قرار دارن چطور می تونم نیاز دمایی لیندا و اسپاتی فیلوم و امستل و کاج مطبق و کرتون و گندمی و بونسای و بامبو رو یک جا تامین کنم؟
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
برای گیاهانی که نیاز به دمای خنک تر و رطوبت بیشتری دارند از زیر گلدانی سنگریزه دار حاوی آب استفاده کنید استفاده از این روش دمای گیاه 3 تا 4 درجه پایین می آورد روی برگ ها را نیز با آب ولرم اسپری کنید 2 بار درهفته و یا از دستگاه بخور سرد در فاصله 2 متری گیاهان استفاده کنید.
برای تکثی ر لیندا جوانه هایی که روی ساقه روییده اند را حذف کرده و در ماسه مرطوب قرار دهید تا ریشه بزند و در دمای 24 درجه نگهداری کنید سعی کنید بستر خاک خیس نباشد فقط کمی مرطوب باشد.
ریحانه خسروی
مشهد | آفلاین | پست‌ها: ۳ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
ممنونم خیلی لطف کردید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر