درخواست کمک فوری

لعیا همدانیانپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۰۴ امتیاز سوال: ۰
با سلام و عرض تشکر و خسته نباشید برای بار پنجم است که سوالم را برایتان ارسال می کنم و هنوز پاسخی از جانب شما دریافت نکرده ام.حدود 4 ماه پیش یک فیکوس میکرو کارپا خریداری کردم که با رعایت شرایط صحیح نگهداری مشکلی نداشته است اما متاسفانه به تازگی موجودات ریز کوچکی شبیه شته اما به رنگ سفید مایل به خاکستری زیر برگها مخصوصا جوانه های تازه جمع شدن که بعضی تارهای سفیدی دورشون هست و روی برگها شهد چسبناکی پدیدار شده لطفا تا دیر نشده راهنمایی ام کنید.ضمنا ساقه های جدیدی که برگهای بزرگتری دارند هم رشد کرده اند شیوه هرس کردن آنها را چجوری انجام بدم که برگها شبیه بونسای مادر کوچولو رشد کنند وضمنا آسیبی هم به گیاه نرسونم.
ممنون می شم اینبار پاسخی از شما دریافت کنم.

پاسخ‌ها و گفتگو

محسن شهاب الدین
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱۵۸۹۳ | امتیاز کاربر: ۷۵۷۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۰
سلام
2 گرم از حشره کش سیرینول را در در یک لیتر آب حل کنید و تمامی قسمت های آلوده را سم پاشی کنید.سم پاشی را3 بار به فاصله 3 روز تکرار کنید.
افسانه فرود
کرج | آفلاین | پست‌ها: ۳۵۲ | امتیاز کاربر: ۲۱۶
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
با سلامبا توجه به توضیحات شما آفت مگس سفید هست برای مبارزه می تونید از صابون های حشره کش استفاده کنید یا از سم پالیزان به میزان 2 گرم در یک لیتر آب استفاده کنید و در نقاط تجمع آفات اسپری کنید هرس کردن بن سای را زیر نظر متخصص بن سای باید انجام دهید ممکنه به گیاه آسیب برسه یا اینکه کتاب هایی که در مورد هرس بن سای هست را تهیه کرده و مطالعه کنید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر